Τουρισμός

Ξέγνοιαστες διακοπές µε καινοτόµες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρµογές

Ακόµα και την περίοδο των διακοπών, η Τράπεζα Κύπρου είναι δίπλα σου µε καινοτόµες ψηφιακές τεχνολογίες

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Χαλαροί, αραχτοί και light προγραµµατίζουµε τις διακοπές µας, βγαίνουµε για ποτό και συµµετέχουµε σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις, αράζουµε στην παραλία ή οργανώνουµε εκδροµές µε φίλους. Το καλοκαίρι δεν µπορεί να είναι τίποτε λιγότερο από χαρούµενες και ξέγνοιαστες στιγµές, ξεκούραση και διακοπές χωρίς καµιάν απολύτως έγνοια.

Ακόµα και την περίοδο των διακοπών, η Τράπεζα Κύπρου είναι δίπλα σου µε καινοτόµες ψηφιακές τεχνολογίες. ∆ηµιούργησε νέες εφαρµογές και υπηρεσίες, ώστε να διευκολύνει τους πελάτες της, κάτι που της δίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα.

BoC Mobile App

Με την καθιέρωση και διαρκή αναβάθµιση του BoC Mobile App έχεις την ευχέρεια να κάνεις τις καθηµερινές τραπεζικές σου συναλλαγές γρήγορα και εύκολα, όπου και να βρίσκεσαι. Οι έξυπνες και πρωτοπόρες λύσεις που προσφέρει η εφαρµογή έχουν σχεδιαστεί µε µοναδικό τρόπο, ώστε τόσο η πλοήγηση όσο και η χρήση του να είναι απλή και ασφαλής. Με ένα και µόνο κλικ µέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου, µια ολόκληρη τράπεζα είναι στα χέρια σου για να σε εξυπηρετήσει.

Ψηφιακές λύσεις

Αν ακόµα είσαι σε διακοπές και ξεχάσεις τον κωδικό της κάρτας σου, µέσω του BoC Mobile App µπορείς να τον θυµηθείς. Με µιαν απλή σύνδεση στην εφαρµογή και επιλέγοντας την επιλογή «Κάρτες», σου δίδεται η δυνατότητα να αιτηθείς την ενεργοποίηση, αντικατάσταση κάρτας ή να δεις το PIN σου.

Επιπλέον, µέσω του BoC Mobile app, αν έχασες την κάρτα σου, µπορείς να επιλέξεις την επιλογή παγοποίησης και επανενεργοποίησης (freeze/unfreeze) της κάρτας, άµεσα και δωρεάν.

MoneyFit για έξυπνες πληροφορίες

H Τράπεζα Κύπρου σού προσφέρει άλλη µια ψηφιακή καινοτοµία µε το νέο χρηµατοοικονοµικό εργαλείο MoneyFit. Είναι ένα καινοτόµο εργαλείο, µε εισηγήσεις για βέλτιστη διαχείριση των οικονοµικών σου.

Σου παρέχει εξατοµικευµένες συµβουλές, αξιόπιστες έξυπνες πληροφορίες, παρέχοντάς σου ενηµέρωση για την οικονοµική σου ευµάρεια και προτείνοντάς σου προϊόντα, υπηρεσίες και δηµιουργία προϋπολογισµών για να βελτιώσουν την χρηµατοοικονοµική σου κατάσταση.

∆ιακοπές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου

Φέτος το καλοκαίρι… κάνε διακοπές όπως εσύ τις θες και πλήρωσε παντού και µπράβο. Μπορεί και να κερδίσεις και €1.000.

Γίνε ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν €1.000 βαθµούς ανταµοιβής.

iStock-1300384622.jpg

Τριπλές συμμετοχές

Κάνε χρήση των καρτών σε εµπόρους του Σχεδίου και κέρδισε ταυτόχρονα τριπλές συµµετοχές µε κάθε αγορά. Στα πρατήρια βενζίνης, σε εστιατόρια, για την ψυχαγωγία σου και τόσα άλλα.

Χρησιµοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας Κύπρου, για συναλλαγές στις επιχειρήσεις που συµµετέχουν στο σχέδιο ανταµοιβή, κερδίζεις βαθµούς την ίδια στιγµή. Οι βαθµοί που συγκεντρώνονται από τη χρήση όλων των καρτών, πιστώνονται στον δικό σου λογαριασµό ανταµοιβής.

Όσον αφορά την εξαργύρωση, τα πράγµατα είναι εξίσου απλά! Κάθε 100 βαθµοί που µαζεύονται αντιστοιχούν µε €1 ανταµοιβή. Αν δηλαδή έχεις µαζέψει 2.000 βαθµούς, έχεις στη διάθεσή σου €20 για να εξαργυρώσεις σε µιαν από τις επόµενές σου συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συµµετέχουν στο σχέδιο.

Κατέβασε το antamivi app από το Google Play για κινητό τηλέφωνο Android µε λειτουργικό σύστηµα Android 5+ ή από το Apple Store για κινητό τηλέφωνο iOS µε λειτουργικό σύστηµα iOS 12+.