Ακίνητο

Korantina Homes: Μια εκ των μεγαλύτερων εταιρειών ανάπτυξης γης στην Κύπρο

Η Korantina Homes επικεντρώνεται στην ανάπτυξη µεγάλων οικιστικών έργων, σε προνοµιακές παραθαλάσσιες κυρίως τοποθεσίες, που περιλαµβάνουν ποικίλες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, δηµιουργώντας έτσι µικρές πολυτελείς κοινότητες

H εταιρεία ανάπτυξης γης Korantina Homes ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και από τότε µέχρι σήµερα έχει διανύσει ένα εντυπωσιακό ταξίδι για να καταστεί µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης στην Κύπρο. Πρόκειται για µια εταιρεία που έχει δώσει σηµαντικά δείγµατα γραφής και βεβαίως σωστής και αειφόρου ανάπτυξης, τόσο από άποψης Περιβάλλοντος όσο και από πλευράς Ανάπτυξης αυτής καθ’εαυτής. H εταιρεία σήµερα απασχολεί περισσότερα από 200 άτοµα και έχει δηµιουργήσει ένα πολύ µεγάλο δίκτυο πωλήσεων και συνεργατών σε διάφορες χώρες, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σκληρά και στοχευµένα για την επέκταση του δικτύου και το άνοιγµα νέων αγορών. Η εταιρεία δεν εστιάζει µόνο στις ανάγκες των ξένων επενδυτών, αλλά βαθύτερα στην αλληλεγγύη και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, ανταµείβοντας την κοινωνία µέσω οικονοµικής υποστήριξης από διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, και είναι επίσης µεγάλος χορηγός στις τοπικές οµάδες ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας. Αναγνωρίζοντας πόσο σηµαντική είναι η παιδεία στη διαµόρφωση µιας υγιούς κοινωνίας, η Korantina Homes έχει αποκλειστικά συνεισφέρει στη δηµιουργία του Paphos Innovation Institute.

Η Korantina Homes επικεντρώνεται στην ανάπτυξη µεγάλων οικιστικών έργων, σε προνοµιακές παραθαλάσσιες κυρίως τοποθεσίες, που περιλαµβάνουν ποικίλες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, δηµιουργώντας έτσι µικρές πολυτελείς κοινότητες που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες κατοικιών να απολαµβάνουν έναν µοναδικό και πολυτελή τρόπο ζωής.

Τα σηµαντικότερα έργα της εταιρείας

Το πιο σηµαντικό έργο της εταιρείας µας είναι η υλοποίηση του Cap St. Georges Hotel & Resort, το οποίο αντιπροσωπεύει την εκπλήρωση ενός οράµατος, το πρώτο µεγάλο έργο της εταιρείας το οποίο είναι και διεθνώς πολυβραβευµένο. Το τουριστικό µας θέρετρο, το οποίο αποτελείται από 200 επαύλεις, είναι το µεγαλύτερο παραθαλάσσιο οικιστικό θέρετρο της Κύπρου και ένα από τα µεγαλύτερα και πιο πολυτελή της Μεσογείου.

Επίσης βρίσκεται υπό ανέγερση και το Soho Resort, το οποίο αποτελεί µιαν ακόµη πολυτελή ανάπτυξη στην πιο προνοµιακή περιοχή της Κάτω Πάφου. Το µοναδικό αυτό έργο αποτελείται από δύο υπερπολυτελέστατους πύργους 15 και 16 ορόφων αντίστοιχα και 20 επαύλεις µοναδικής αισθητικής µε απρόσκοπτη θέα. Ο ένας εκ των δύο πύργων θ’ αποτελέσει το πιο ψηλό πεντάστερο ξενοδοχείο της Κύπρου, ενώ ο δεύτερος πύργος θ’ αποτελείται από πολυτελή διαµερίσµατα ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία της εταιρείας αναφορικά µε τις προσφερόµενες υπηρεσίες. Το έργο βρίσκεται στο παραλιακό µέτωπο της Πάφου, µια περιοχή που σφύζει από ζωή, και απ’ όλα τα διαµερίσµατα απολαµβάνει κανείς την εκπληκτική θεά του µπλε της Μεσογείου, καθώς και τα µαγευτικά ηλιοβασιλέµατα µε φόντο το εµβληµατικό Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

Οι σταθµοί στην πορεία µας

Κάθε σταθµός είναι εξίσου σηµαντικός και ο ένας έρχεται να προσθέσει στον άλλο. Αναµφίβολα κοµβικό σηµείο αποτέλεσαν οι 200 επαύλεις µε τις οποίες ξεκίνησε το έργο και στις οποίες αρχικά λειτουργούσε το Club house για εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών των επαύλεων αλλά και των επισκεπτών. Βρίσκεται σε µιαν απαράµιλλης οµορφιάς περιοχή, που απολαµβάνει το καλύτερο ηλιοβασίλεµα που προσφέρει η θάλασσα της Κύπρου. Η διαφορετικότητα του έργου και οι εικοσιτετράωρες υπηρεσίες που προσφέρει, όπως club house µε υπηρεσίες φροντίδας κήπου, πισίνας, υπηρεσίες καθαριότητας, υπηρεσίες λιµουζίνας, babysitting, εστιατόριο και bar, spa, γυµναστήριο, γήπεδα άθλησης, παιδότοποι, horse riding, θαλάσσια αθλήµατα, ποδηλασία, 24hr security κ.λπ., έχει κάνει το έργο να ξεχωρίσει παγκοσµίως και να τραβήξει το αγοραστικό ενδιαφέρον αρκετών celebrities και διεθνούς φήµης jet setters, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη προχωρήσει σε αγορά κατοικιών. Το Cap St. Georges αποτελεί κόσµηµα τόσο για την περιοχή αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο. Ακολούθησε το πολυτελές πεντάστερό µας ξενοδοχείο, το οποίο βεβαίως είναι µέρος του όλου σχεδιασµού, ενώ έπεται και η Β’ φάση, η οποία θα περιλαµβάνει ακόµη 100 επαύλεις, ένα ιδιωτικό σχολείο και µια κλινική µε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Στο τουριστικό µας θέρετρο λειτουργούν επίσης µεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις, υπάρχει ράντζο µε άλογα για ιππασία, ενώ ολοκληρώνεται και το µεγάλο µας περιβόλι, το οποίο θα περιλαµβάνει φρούτα, λαχανικά, βότανα και λουλούδια.

photo.jpg


Το όραµά µας

Η βασική φιλοσοφία της Korantina Homes είναι να σέβεται τους πελάτες και την κοινότητά µας και να εξελίσσεται µέσω της παράδοσης διαφοροποιηµένων προϊόντων. Η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών της, χτίζει ισχυρές σχέσεις µαζί τους και παρέχει συνεχή υποστήριξη µετά την πώληση. Αυτή είναι η πρώτη µας προτεραιότητα πάνω στην οποία µπορούµε να βασίσουµε την ανάπτυξή µας.

Το ανταγωνιστικό µας πλεονέκτηµα

Η Korantina Homes έχει διακριθεί και αναγνωριστεί ως η πρωτοπόρος εταιρεία σε πολυτελή ακίνητα και µεγάλα οικιστικά θέρετρα στην Κύπρο. Η µοναδικότητα των έργων µας, τοποθεσία και οι υπηρεσίες πέντε αστέρων που παρέχουµε στους κατοίκους είναι αυτό που µας κάνει να ξεχωρίζουµε στον ανταγωνισµό. Η κάθε τοποθεσία επιλέγεται πολύ προσεκτικά, εστιάζοντας κυρίως σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες, και τα έργα σχεδιάζονται µε τις υψηλότερες προδιαγραφές παρέχοντας στους κατοίκους την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγµα είναι το θέρετρο Cap St. Georges, η ναυαρχίδα της Korantina Homes.

Επόµενοι στόχοι

Πρωταρχικός στόχος για φέτος ήταν η ολοκλήρωση του Cap St. Georges Hotel & Resort, που στέφθηκε µε επιτυχία, µιας και ήδη το ξενοδοχείο βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και µερικούς µήνες και, όπως αναφέραµε και προηγουµένως, αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας µας και είναι ένα από τα µεγαλύτερα παραθαλάσσια οικιστικά θέρετρα της Μεσογείου. Έχοντας πέτυχει αυτό, να επαναλάβουµε πως προχωρούµε στη Β΄φάση του θερέτρου, που θα περιλαµβάνει ακόµη 100 πολυτελείς επαύλεις, ενώ θα διαθέτει και σύγχρονες ιατρικές εγκαταστάσεις µε τη δηµιουργία ιδιωτικής κλινικής, στην οποία θα υπάρχουν πέραν των 80 κλινών. Η ιδιωτική αυτή κλινική θα διαθέτει όλες τις ειδικότητες ιατρών, µέχρι και πλαστικό χειρούργο, σε συνεργασία µε γνωστό Γερµανικό Ιατρικό Κέντρο υπό µορφή franchise. Ο σχεδιασµός περιλαµβάνει επιπρόσθετα τη δηµιουργία ιδιωτικού σχολείου αλλά και του µεγαλύτερου Summer School, που θα γειτνιάζει µε τη χερσόνησο του Ακάµα και πάλι υπό µορφή franchise σε συνεργασία µε ελβετικό οίκο. Ο νέος αγαπηµένος προορισµός της Μεσογείου, το Cap St Georges Hotel & Resort, θα διαθέτει ακόµη ένα υπερσύγχρονο Μουσείο, µέσα από το οποίο θα αναδεικνύεται µε σύγχρονα και διαδραστικά πολυµέσα η πλούσια Ιστορία και Αρχαιολογία της περιοχής, καθώς και η µοναδική Πανίδα και Χλωρίδα του Ακάµα και ένα εµπορικό κέντρο µε καταστήµατα γνωστών εµπορικών οίκων του εξωτερικού, τα οποία από µόνα τους θα αποτελούν πόλο έλξης για τον επισκέπτη. Το Cap St Georges Hotel & Resort είναι ο απόλυτος προορισµός για εξερεύνηση και εµπειρίες.

korantina homes logo.JPG

Στοιχεία επικοινωνίας ∆ιεύθυνση: Τρικώµου 32, 8560 Πέγεια, Πάφος Τηλέφωνο: 80007030 \ 26623536

Website: www.korantinahomes.com

Email: info@korantinahomes.com

Instagram: @korantina_homes

Facebook:@korantina

LinkedIn: Korantina Homes