Παραπολιτικά

Ο ποθκιάντραπος στη Γενική Συνέλευση

Ο άθλιος ποθκιάντραπος είχε το θράσος να σταθεί στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και να κραδαίνει μπροστά του μια μεγεθυμένη φωτογραφία με δύο νεκρά παιδιά, για ν’ αποδείξει, δήθεν, ότι η Ελλάδα πνίγει τους μετανάστες στο Αιγαίο! Αυτός που χρησιμοποιεί δεκάδες χιλιάδες δυστυχείς ανθρώπους, πρόσφυγες και μετανάστες, ως εργαλείο για να κάνει πολιτική, για να προκαλεί προβλήματα στην Ελλάδα και να εκβιάζει την Ευρώπη. Αυτός που φορτώνει σε σαπιοκάραβα τους πρόσφυγες και τους στέλνει να πνιγούν, κατηγορεί την Ελλάδα ότι βυθίζει τα σκάφη τους. Ο άθλιος ποθκιάντραπος!

Είπε και τα ονόματα των νεκρών παιδιών και τις ηλικίες τους (πώς τα ήξερε;) ο Ερντογάν, θεωρώντας ότι έτσι γινόταν πιο πειστικός στις κατηγορίες του, ενώ ύψωνε αναλόγως και τον τόνο της φωνής του, για να δείξει, τάχα, την αγανάκτησή του. Ο άθλιος ποθκιάντραπος!

Αυτός που απειλεί καθημερινά την Ελλάδα με πόλεμο, λέγοντας ότι θα έρθει ξαφνικά ένα βράδυ, αυτός που ισλαμοποιεί και καταβροχθίζει τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, ο σφαγέας των Κούρδων, ο μέντορας του χασάπη του Αζερμπαϊτζάν στη σφαγή των Αρμενίων, ο σκαιός καταπατητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ίδιου του λαού του, είχε το θράσος να εμφανιστεί ενώπιον της διεθνούς κοινότητας και να επιχειρήσει να εμφανίσει την Ελλάδα και την Κύπρο ως τους ταραξίες της περιοχής. Και να ζητήσει και την αναγνώριση του ψευδοκράτους. Ο άθλιος ποθκιάντραπος!

Αλλά θα έπρεπε να έπρατταν κάτι ανάλογο και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Να παρουσιάζονταν, δηλαδή, και αυτοί με σοκαριστικές φωτογραφίες ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης, για να δείξουν στον κόσμο ποια είναι πραγματικά η χώρα, της οποίας ο Πρόεδρος εξέμεσε τόση χολή και δηλητήριο εναντίον των Ελλήνων. Να έδειχναν φωτογραφίες από τους νεκρούς της εισβολής, τους αγνοουμένους, τις τραγικές μανάδες, τους προσφυγικούς καταυλισμούς με τα αντίσκηνα, τις λεηλατημένες εκκλησίες μας, όλες γενικά τις βαρβαρότητες του Αττίλα. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και φωτογραφίαν αντί φωτογραφίας.

Αυτή θα ήταν η πρέπουσα απάντηση στον άθλιο ποθκιάντραπο!

ΚΥΠΡΟΦΡΕΝΗΣ