Οι συνέπειες μιας επίθεσης επί του εδάφους της Γάζας

Οι ανθρωποθυσίες και οι τραγωδίες θα είναι απροσμέτρητες και οι κραδασμοί σε δεκάδες χώρες

Το μακελειό στη Μέση Ανατολή ,στη ΓΑΖΑ και το Ισραήλ έχει βαθιές ριζες. Βεβιασμενές μεταπολεμικές κινήσεις των ισχυρών της Γης μετά το 1945 με ποικίλες προσθήκες ενεργειών των ψυχροπολεμικών ηγεσιών Ανατολής και Δύσης σταυρώνουν λαούς και αμάχους.

Ταυτόχρονα χιλιάδες τεχνοκράτες, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, λομπίστες, εμπόροι όπλων και πληροφοριών. Βιομήχανοι πολεμικού και στρατιωτικού υλικού ζουν και πλουτίζουν από τους κόπους λαών που αλλού θα έπρεπε να επενδυθούν και όχι στις αλληλοσφαγές.

Αν τις επόμενες μέρες μετά από μια μεγάλη έξοδο από τη ΓΑΖΑ προς Αίγυπτο των χιλιάδων αμάχων ακολουθήσει ΠΟΛΕΜΙΚΗ επιχείρηση έδάφους από το Ισραήλ για είσοδο και έλεγχο της Γάζας ουδείς γνωρίζει τι κόσμος θα ξημερώσει στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο.

Με μαζικές οδομαχίες ,εκατέρωθεν, χρήση κάθε μέσου αμύνης και επιθέσεως από το Ισραήλ, τη Χαμάς και ποικίλες δορυφορικές πολεμικές μηχανές η Ανατολική Μεσόγειος θα γνωρίσει εκρήξεις ποικίλων απροσδιόριστων φαινόμενων και πραγματικοτήτων.

Οι ανθρωποθυσίες και οι τραγωδίες θα είναι απροσμέτρητες και οι κραδασμοί σε δεκάδες χώρες ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ.

Εδώ που φτάσαμε μόνον η λογική ,η σύνεση και ένα θαύμα μπορεί να σώσει την ευρύτερη Μέση Ανατολή.Υπάρχει μέγιστη ανάγκη νουνεχούς ηγεσίας κρατών και οργανισμών και πανστρατιά των Οργανισμών ανθρωπιστικής αρωγής που ακόμη παραμένουν στην πλευρά του ανθρώπου και της περίθαλψης και σωτηρίας των αμάχων και των τραυματιών και των εν ανάγκη όντων.