Ακίνητο

Επιλεγμένα ακίνητα της Altia σε μειωμένες τιμές

Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο, έχει προβεί σε αναπροσαρμογή τιμών σε επιλεγμένα ακίνητα που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της. Πιο συγκεκριμένα, περισσότερα από 400 ακίνητα διατίθενται σε μειωμένη τιμή, προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό να βρει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του.

Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών, από διαμερίσματα και κατοικίες μέχρι εμπορικά ακίνητα, οικόπεδα και αγροτεμάχια, η Altia έχει δημιουργήσει ξεχωριστές κατηγορίες στην ιστοσελίδα της για τα ακίνητα σε μειωμένες τιμές. Συνεπώς, κάθε επισκέπτης μπορεί εύκολα να βρει αυτό που ψάχνει, κάνοντας περιήγηση στις 3 διαθέσιμες κατηγορίες: κατοικίες, οικόπεδα και αγροτεμάχια, ακίνητα για εμπορική χρήση. Πιο συγκεκριμένα, στα ακίνητα αυτά συμπεριλαμβάνονται –μεταξύ άλλων– διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών και τύπων, σε κεντρικές τοποθεσίες αλλά και στα προάστια. Διαθέσιμες επίσης σε μειωμένες τιμές είναι και κατοικίες σε ανερχόμενες περιοχές ή σε κοντινή απόσταση από παραλίες, εμπορικά κέντρα (καταστήματα, γραφεία, αποθήκες) σε κεντρικές, πολυσύχναστες τοποθεσίες, καθώς και αγροτεμάχια σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

17.11. ALTIA 2.png

Η ομάδα της Altia απαρτίζεται από 70 και πλέον Κύπριους επαγγελματίες του κλάδου με πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση της κυπριακής αγοράς ακινήτων. Στόχος τους είναι να βρίσκονται δίπλα στους αγοραστές σε κάθε βήμα των εργασιών που απαιτούνται για την εύρεση και την απόκτηση του ιδανικού ακινήτου: από την εξεύρεση του και τις ενδιάμεσες διαδικαστικές/νομικές ενέργειες μέχρι και την πώληση/μεταβίβαση του στον νέο του ιδιοκτήτη.

Περισσότερες πληροφορίες: altia.com.cy

Ακολουθείστε την Altia σε Facebook, Instagram, YouTube και LinkedIn.