Έγκλημα

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου (Βίντεο)

Πολύ κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου, βρίσκονται οι Αρχές.

Οι εξεταστές της υπόθεσης παρέδωσαν το φάκελο των ανακρίσεων στη Νομική Υπηρεσία και αναμένουν από τον Γενικό Εισαγγελέα οδηγίες για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, «όσον αφορά τη σύλληψη των 4 προσώπων, μετά από τις οδηγίες που θα δοθούν από την Νομική Υπηρεσία, που θα μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, θα δούμε πως ακριβώς προχωρούμε και ποια πρόσωπα θα οδηγηθούν στο δικαστήριο».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των δύο πρώτων συλληφθέντων για ακόμα δύο ημέρες, ενώ αύριο αναμένεται να λήξει και το διάταγμα κράτησης των κρατουμένων 21 και 22 ετών.

Επισημαίνεται ότι η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών, οι κλοπιμαίες πινακίδες εγγραφής, κινητά τηλέφωνα, ρούχα, πυροβόλα όπλα και φυσίγγια είναι μερικά από τα τεκμήρια που αναζητούνται ακόμη για την υπόθεση.

Ωστόσο το μαρτυρικό υλικό αλλά και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης φαίνεται να δίδουν πλήρη εικόνα στις Αρχές.

Η υπόθεση των δύο στυγερών εγκλημάτων του Θανάση Καλογερόπουλου και του Αλέξη Μαυρομιχάλη συζητήθηκαν και στην κλειστή συνεδρία της Επιτροπής Νομικών για το οργανωμένο έγκλημα.

Δείτε το ρεπορτάζ: