Οδυσσέας για Βίκτωρα: «Ντράπηκε κι η ντροπή»

Συνέχεια στο θέμα των απολαβών του Προέδρου κατά την περίοδο που υπηρετούσε την διακυβέρνηση Αναστασιάδη δίδει ο Γενικός Ελεγκτής.

Συνέχεια στο θέμα των απολαβών του Προέδρου κατά την περίοδο που υπηρετούσε την διακυβέρνηση Αναστασιάδη δίδει ο Γενικός Ελεγκτής.

Αφορμή χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Αλήθεια, το οποίο επικαλέστηκε πληροφορίες από την ειδική έκθεση που θα δημοσιοποιηθεί από τον Ελεγκτή.

Η ανάρτηση του Ελεγκτή:

Άκουγα το πρωί στον @politis_news τον @PapadopoulosVic. Ντράπηκε κι η ντροπή. Μίλησε για πολιτικές σκοπιμότητες, για fake news και για τασhινόπιττες. Προς το παρόν δεν θα απαντήσουμε επί της ουσίας της υπόθεσης. Επιφυλασσόμαστε όμως να επανέλθουμε αν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης συνεχίσουν να παραποιούν την αλήθεια.

Όσον αφορά τη διαρροή: Όταν οι πολίτες δουν την ανακοίνωσή μας και το χθεσινό δημοσίευμα, θα αντιληφθούν ότι η Αλήθεια δεν είχε το προσχέδιο της ανακοίνωσης μας. Κάποιος που δεν είχε πλήρη γνώση των γεγονότων, άκουσε ότι έφθασε στο προεδρικό μια έκθεση στην οποία γινόταν αναφορά σε επιστροφή χρημάτων. Αυτός μίλησε με τη δημοσιογράφο της Αλήθειας (που συνεργάζεται και με τον Πολίτη). Την Δευτέρα το βράδυ (την προηγούμενη του δημοσιεύματος), άλλος δημοσιογράφος του Πολίτη, με ρωτούσε νυχτιάτικα «πότε θα δώσουμε την έκθεση μας για τον Χριστοδουλίδη».

Δεν του απάντησα. Είναι προφανές ότι κάποιος στο Προεδρικό, που απλώς άκουσε γενικές συζητήσεις για το θέμα, τους το «σφύρισε». Γνωρίζουμε δε όλοι ποιοι έχουν σχέση με τον Πολίτη και την Αλήθεια. Τοις φρονίμοις ολίγα.