Ανθρώπινες Ιστορίες

Φέτος τα Χριστούγεννα "Κανένα Παιδάκι Χωρίς Αρκουδάκι"

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) σε συνεργασία με τον Συντονιστή/Εθελοντή της Δράσης «Κανένα Παιδάκι χωρίς Αρκουδάκι», κ. Γιώργο Καμπούρη, ανακοινώνουν ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00 στο γήπεδο ΑΕΚ ARENA στη Λάρνακα, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΡΗ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, καλούνται οι φίλαθλοι να φέρουν μαζί τους λούτρινα παιχνίδια (αρκουδάκια), τα οποία θα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο όταν εισέλθουν οι ομάδες για την έναρξη του αγώνα.

Στη συνέχεια, θα συλλεγούν από εθελοντές και αφού απολυμανθούν και συσκευαστούν θα προσφερθούν σε παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών μέσω εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων στο πλαίσιο και της εκστρατείας ‘Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα’. Οι φίλαθλοι μπορούν να φέρουν επίσης είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιχνίδια, κ.ά. τα οποία μπορούν να αφήσουν σε ειδικά σημεία στις εισόδους τα οποία θα δοθούν σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες στο πλαίσιο της εκστρατείας.

Η δράση “Κανένα Παιδάκι Χωρίς Αρκουδάκι” η οποία υλοποιείται με επιτυχία στο εξωτερικό, πραγματοποιείται για 3η χρονιά στην Κύπρο και στόχος είναι να καταστεί θεσμός για να σκορπίσει περισσότερη αγάπη και χαμόγελα ελπίδας στα παιδιά που έχουν ανάγκη.