Τουρισμός

Απόβαση μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στην Κύπρο για επενδύσεις

Η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα εξετάζει την επέκταση της στην Λεμεσό, ενώ διαπραγματεύεται τη διαχείριση ξενοδοχείου στην Μαρίνα Λεμεσού.

Τους σχεδιασμούς για το 2024 της εταιρείας DHR Services, η οποία μέχρι τώρα διαχειρίζεται δέκα ξενοδοχεία, αποκαλύπτει ο ελλαδικός τύπος.

Η DHR Services, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων της οικογένειας Αλεξόπουλου, η οποία μετρά ένα χρόνο λειτουργίας, ελέγχει την αλυσίδα Domotel.

Συγκεκριμένα, διαχειρίζεται τα επτά ξενοδοχεία της οικογενειακής αλυσίδας και ειδικότερα τα: Domotel Kastri, Domotel Xenia Volos, Domotel Arachova, Domotel Agios Nikolaos Syvota, Domotel Arni, Domotel Olympia Thessaloniki και Domotel Neve Kaimaktsalan, ενώ έχει αναλάβει τρία ακόμα ξενοδοχεία τρίτων, ανεβάζοντας το συνολικό χαρτοφυλάκιο στα 10 ξενοδοχεία.

domotel-anemolia.jpeg

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα(link is external), τα νέα σχέδια στον ξενοδοχειακό τομέα αφορούν νέες συνεργασίες και διαχείριση μέχρι και 20 ξενοδοχείων στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε εκπροσώπους του Τύπου η διοίκηση της DHR Services, με επικεφαλής την κ. Έβελυν Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, Co-Founder της εταιρείας.

Η DHR Services έχει συνεργασία με πολλά μεγάλα ξενοδοχειακά brands, όπως τη Hilton και τη Marriott, την Radisson Hotel Group και όπως ανέφεραν τα στελέχη της υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον περαιτέρω εισόδου των ξενοδοχειακών brands στην Ελλάδα.

237928840.jpeg

«Δεν μπορεί μία μεγάλη αλυσίδα να έχει παρουσία στη Μύκονο μόνο με 47 δωμάτια» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά δίνοντας το στίγμα του πώς κινούνται τα μεγάλα brands στη χώρα μας. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι πλέον υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και από τους Έλληνες ξενοδόχους είτε να «μπουν» κάτω από κάποιο brand είτε να αλλάξουν το brand που έχουν ήδη.

Τα σχέδια

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η ανάπτυξη της σε Πάρο, Μύκονο, και αλλά νησιά των Κυκλάδων αλλά εξετάζονται και συνεργασίες σε άλλες περιοχές όπως η Κω και η Κέρκυρα.

Παράλληλα η DHR Services εξετάζει και την επέκταση της στην Κύπρο και ειδικά στην Λεμεσό. Σ’ αυτό το πλαίσιο η εταιρεία διαπραγματεύεται τη διαχείριση ξενοδοχείου στην Μαρίνα Λεμεσού.

manolis-gialas2207.jpeg

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η κ. Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, σύστησε τα δυο νέα μέλη του management team της DHR, τον κ. Γιάννη Χωμενίδη, Chief Executive Officer και τον κ. Μανώλη Γκιάλα, Chief Operating Officer, οι οποίοι όπως αναφέρθηκε, με μια σειρά νέων αλλά και υφισταμένων στελεχών και συνεργατών, έχουν στόχο να ενισχύσουν την προβολή της εταιρείας στην αγορά της διαχείρισης ξενοδοχείων και να επεκτείνουν περαιτέρω τη δυναμική της.

yannis-homenidis2208.png

Να σημειωθεί, ότι η DHR Services είναι μια Management Services εταιρεία στον κλάδο του Hospitality, με υπηρεσίες που αφορούν στο Hotel Management, Hotel Asset Management, Hospitality Consultancy & Advisory, καθώς επίσης και παροχές Commercial Excellence (Sales and Marketing).

0_4.jpeg

Πηγή: ot.gr