Ειδήσεις

Δυστύχημα στα Περβόλια - Μάζα σιδερικών το όχημα που οδηγούσε ο Μιχάλης Θεοδώρου

Σε νέο οδικό δυστύχημα το οποίο επισυνέβη τα μεσάνυκτα της Πέμπτης στα Περβόλια Λάρνακας, είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Θεοδώρου, 19 ετών, από τη Λάρνακα.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 2..JPG

Συγκεκριμένα, η θανατηφόρα σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 11:55μ.μ. της Πέμπτη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος στη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια, έχοντας ως συνοδηγό μια 18χρονη και στο πίσω κάθισμα ακόμη μια 18χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε θάμνους και κατέληξε σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, όπου και αναποδογυρίστηκε.

15.12 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ1.jpg

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, η 18χρονη επιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

15.12 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ.jpg

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 18χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ενώ η 18χρονη διαπιστώθηκε, ότι είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο.

15.12 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ2.jpg

Η συνοδηγός του αυτοκινήτου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας της Α. Δ. Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.