Έγκλημα

Βόμβα κατά... της δικαιοσύνης - Τραυματίστηκε στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα - Πού στρέφονται οι έρευνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη σε οικία 58χρονης Δημόσιας Κατήγορου, στην Ενορία Αναβαργός στην Πάφο, έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές.

Βόμβα στη Δικαιοσύνη και στους Λειτουργούς της χθες βράδυ στην Πάφο.

Εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη σε οικία 58χρονης Δημόσιας Κατήγορου, στην Ενορία Αναβαργός στην Πάφο, έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές.

Από την έκρηξη η γυναίκα, γλίτωσε από θαύμα καθώς τραυματίστηκε στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα από θραύσματα γυαλιών.

Η Αστυνομία αποδίδει την βομβιστική επίθεση στο εργασιακό περιβάλλον της 58χρονης.

Που στρέφονται οι έρευνες και ποιες οι επόμενες κινήσεις των ανακρίσεων στο ρεπορτάζ του Μάριου Ιγνατίου

Ωρα 9 και 50 το βράδυ Αναβαργος, 100 μέτρα μακριά απο το Δημοτικό Σχολείο σε κατοικημένη περιοχή. Ένας εκκωφαντικός θόρυβος από έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού συνταρασσει στην κυριολεξία ολόκληρη την Πάφο αλλά και τις γύρω κοινότητες, Χλωρακα, Μεσογη, Έμπα, Λεμπα Κισσονεργα και Γεροσκηπου. Στόχος 58χρονη υπάλληλος της Νομικής Υπηρεσίας που εργάζεται ως Δημόσια Κατήγορος στο δικαστήριο Πάφου.

Δήλωση Μιχάλης Νικολάου "Απο τις επιτοπιες εξετάσεις έχει διαπιστωθεί ότι η βόμβα...της κουζίνας"

Η βόμβα τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος της οικίας της οικογένειας της 58χρονης και από τα θρυμματισμένα γυαλιά η ίδια, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν μολιε μερικά μέτρα μακριά τραυματιστηκε ευτυχώς ελαφριά. Κυριολεκτικά από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Δήλωση Μιχάλης Νικολάου "Πέραν των υλικών ζημιών...και πήρε εξιτήριο"

Από χθες το βράδυ μέλη της ΥΠΕΓΕ και του Κλάδου Πυροτεχνουργών του Αρχηγείου Αστυνομιας περισυνέλεξαν διαφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικες εξετασεις.

Δήλωση Μιχάλης Νικολάου Όσον αφορά το αίτιο της βομβιστικής επίθεσης αλλά και τον δράστη...της Δημόσιας κατήγορου"

Από το μικροσκόπιο των ανακρίσεων της υπόθεσης θα περάσουν όλα τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής καθώς και η οι φάκελοι των ποινικών υποθέσεων που χειρίζεται η 58χρονη στο Δικαστήριο.