Επιχειρείν

Η Alpha Bank Cyprus Ltd δίπλα στην κοινωνία και αυτά τα Χριστούγεννα

Η Alpha Bank Cyprus Ltd συνεχίζει και φέτος, με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, να αναδεικνύει την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μέσα από μια σειρά δράσεων κοινωνικής προσφοράς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας.

Για ακόμη μία χρονιά, αντί για ευχετήριες κάρτες και δώρα, η Τράπεζα επέλεξε την προσφορά οικονομικής ενίσχυσης, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Europa Donna Κύπρου και Βαγόνι Αγάπης, με στόχο τη στήριξη άπορων οικογενειών και καρκινοπαθών.

Παράλληλα, η Τράπεζα συμμετείχε ως Βασικός Υποστηρικτής στην ετήσια εκστρατεία «Υιοθετήστε μία οικογένεια τα Χριστούγεννα» του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, αγοράζοντας δωροκουπόνια για είδη πρώτης ανάγκης για να μη στερηθεί καμία οικογένεια τα απαραίτητα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, πιστή στις αρχές της συνεχίζει να ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη και ενισχύοντας τις προσπάθειες για ένα πιο συνεκτικό και αλληλέγγυο κοινωνικό περιβάλλον.