Ειδήσεις

Νεκρός Ε/κ που εκτινάχθηκε εκτός του οχήματός του – Σε τραγωδία κατέληξε το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Σε τραγωδία κατέληξε το τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού το απόγευμα της Παρασκευής (22/12).

Ένα άτομο, το οποίο είχε αρχικά γνωστοποιηθεί πως τραυματίστηκε σοβαρά, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση, σήμερα και περί η ώρα 16:30 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, λίγο πριν την έξοδο προς Παρεκκλησιά, αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος Ε/κ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε στο προπορευόμενό του αυτοκίνητο, απώλεσε τον έλεγχο, παρέκκλινε προς τα αριστερά και αφού κτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ακινητοποιήθηκε στην λωρίδα ασφαλείας.

Ο οδηγός ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας κατέληξε εκτός του οχήματος στην άσφαλτο.

Διακομίσθηκε στο ΓΝ Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Στο πρώτο όχημα επέβαιναν δυο Ε/κ οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν, με τη ζημιά στο όχημά τους να είναι ελαφριά.

Ο άτυχος 54χρονος, απεβίωσε δύο ώρες μετά το τροχαίο.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος της Παρεκκλησιάς, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Από τη σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, της οποίας τα αίτια διερευνά η Αστυνομία, τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα – ο ένας εκ των οποίων έχασε τη ζωή του – με τον δεύτερο να νοσηλεύεται με πιο ελαφρά τραύματα. Το ΒΙΝΤΕΟ που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.