Επιχειρείν

Φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας

Την έκθεση διοργάνωσε η Korantina Homes

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, η φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε η Korantina Homes στις εγκαταστάσεις του Cap St Georges Hotel & Resort.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν φωτογραφίες της περιοχής της οποίας πρόσφεραν εθελοντικά για φιλανθρωπικό σκοπό τέσσερεις φωτογράφοι, ο Αλέξανδρος Κόκκινος, ο Alex Laurent, Li X και ο Charalampos Iakovou.

Τις φωτογραφίες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν οι ένοικοι του Cap St Georges Hotel & Resort προσφέροντας όποιο ποσό επιθυμούσαν ως εισφορά για να διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε για την αγορά των φωτογραφιών διπλασίασε η εταιρεία Korantina Homes με αποτέλεσμα στο σύνολο να μαζευτούν €18.100, ποσό που θα διατεθεί σε τρία ιδρύματα.

29.12 ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ 2.jpeg

Μέσα στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας τα λεφτά αυτά θα δοθούν ως ενίσχυση στον Ερυθρό Σταυρό-Τμήμα Πάφου, στο Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου και στο πρόγραμμα "Υιοθετήστε μια Οικογένεια" του Παγκυπρίου Συμβουλίου Εθελοντισμού.

Με την ευκαιρία η εταιρεία θα ήθελε και δημόσια ναα ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης αλλά και στους τέσσερεις καλλιτέχνες για την παραχώρηση των φωτογραφιών τους. Επίσης, η εταιρεία εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλες τις οικογένειες.

29.12 ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ 3.jpeg