Ελλάδα

Συγκλονίζει ο Πατέρας του Υποσμηναγού: Η σημαία στο φέρετρο θα αναπαύσει την ψυχή του γιου μου

Συγκλονίζουν τα όσα είπε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου- Μιχαήλ Τουρούτσικα, Κωνσταντίνος Τουρούτσικας

Συγκλονίζουν τα όσα είπε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου- Μιχαήλ Τουρούτσικα, Κωνσταντίνος Τουρούτσικας.

Μίλησε για ένα ταπεινό παιδί που όπως είπε δεν θα του άρεσε η λέξη ήρωας που χρησιμοποιείται για αυτόν. Ήρωα είχε μόνο τον Ηλιάκη και τους άλλους πεσόντες, είπε.

Έκανε τα πάντα για την πατρίδα, πιστεύω ότι και μόνο η σημαία αύριο στο φέρετρο θα αναπαύσει την ψυχή του, ανέφερε για τον γιο του ο πατέρας του ήρωα Υποσμηναγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζονται οι έρευνες με εναέρια & πλωτά μέσα για τον πιλότο του Ρhantom

Την ίδια ώρα οι γονείς του πρόωρα χαμένου συγκυβερνήτη καλούνται σήμερα να πάνε για αναγνώριση του γιου τους, μια επώδυνη διαδικασία στην οποία ο πατέρας του όπως είπε στην ΕΡΤ δεν θα παραστεί. «δεν θέλω να τον θυμάμαι Θέλω να το θυμάμαι όπως ήταν».

Ο κ. Τουρούτσικας εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί ζωντανός ο κυβερνήτης του F-4.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια της εκπομπής Χριστίνα Βίδου ανέφερε ότι και μόνο η λέξη που είπατε “του αγαπημένου μας πιλότου” εμένα με συγκίνησε».