Κόμματα

Τορναρίτης προς Αβέρωφ: Τέρμα τα υπονοούμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμική αντιπαράθεση μεταξύ Αβέρωφ και Τορναρίτη στον αέρα του «Μεσημέρι και Κάτι».

Συναγερμική αντιπαράθεση καταγράφηκε στον αέρα του «Μεσημέρι και Κάτι» όπου φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου , όταν με τηλεφωνική του παρέμβαση ο Νίκος Τορναρίτης σε έντονο ύφος επιχείρησε να διασκεδάσει τα «υπονοούμενα» όπως είπε, που άφησε να αιωρούνται ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου «ανακρινόμενος» από τους Χρ. Τσουρούλη και Χρ. Μιχάλαρο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε ιστορικά παραδείγματα όπου βουλευτές και στελέχη του κόμματος διαφώνησαν με την ηγεσία και στράφηκαν ακόμα εναντίον και του ιδρυτή και μεγάλου ηγέτη της παράταξης, Γλαύκου Κληρίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ρόλο «αυστηρού πυροσβέστη» ο Δημητρίου - «Όσοι αγαπάμε τον ΔΗΣΥ...»

Συγκεκριμένα μίλησε για «το δείπνο των 6», που έξι στελέχη – βουλευτές του κόμματος βρέθηκαν να συντρώνε με τον Αλέκο Μαρκίδη και να διεργάζονται την κάθοδο του κ. Μαρκίδη στις εκλογές του 2003, απέναντι από τον Γλαύκο Κληρίδη.

Ο κ. Τορναρίτης στην τηλεφωνική του παρέμβαση σημείωσε πως όντως ήταν ένας εξ αυτών που συνέφαγαν με τον κ. Μαρκίδη στο περίφημο δείπνο, ωστόσο όπως σημείωσε δεν ακολούθησε τον Αλέκο Μαρκίδη στις εκλογές αλλά στήριξε την κομματική υποψηφιότητα του Γλαύκου Κληρίδη.

Θεωρώντας πως με την τοποθέτησή του ο κ. Νεοφύτου τον θίγει και αφήνει υπονοούμενα εναντίον του, σε έντονο ύφος αφού περιέγραψε τα όσα έγιναν τότε, αναφώνησε «τέρμα τα υπονοούμενα» απευθυνόμενος στον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής παρέμβασης Τορναρίτη, ο κ. Νεοφύτου ήταν στο στούντιο αλλά είχε ήδη αφαιρέσει το μικρόφωνο και έτσι δεν παρενέβη, ούτε απάντησε στον Νίκο Τορναρίτη.