Κόμματα

Πυρετώδες παρασκήνιο με Αννίτα, Αβέρωφ & Χάρη - Επίσημα υποψήφιος ο Δημητρίου

Μέχρι τις 13:00 θα γίνει γνωστό ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΔΗΣΥ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της προεδρίας του ΔΗΣΥ.

Πρώτος υπέβαλε την υποψηφιότητά του ο Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος έφτασε στην Πινδάρου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο κ. Δημητρίου έκανε σαφές σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί πως δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του και θα διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου του κόμματος μέχρι τέλους.

δημήτρ2.PNG

Στον λίγο χρόνο που απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, φαίνεται πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο αναφορικά με την Αννίτα Δημητρίου που προτίθεται να κατέλθει ως υποψήφια κατόπιν συνεννόησης με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να στηρίξει ενδεχομένως αυτήν της ΠτΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές ΔΗΣΥ: Ενδεχόμενη απόσυρση Αβέρωφ

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ανοιχτή γραμμή και με τον Χάρη Γεωργιάδη για ενδοχόμενη απόσυρσή του από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών.

Ανεπίσημες πηγές, κάνουν λόγο για δεύτερες σκέψεις του Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος είναι στα γραφεία του ΔΗΣΥ από τις 10:00 π.μ. περίπου αλλά δεν υπέβαλε υποψηφιότητα.

Πρόκειται όπως αναφέρουν πληροφορίες να συζητήσει με συνεργάτες του στο κόμμα και ακολούθως θα πράξει δεόντως.

Η προθεσμία για επίσημη υποβολή λήγει σε δύο ώρες και συγκεκριμένα στις 13:00. Σε αυτό το διάστημα αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα υποβάλουν υποψηφιότητα πέραν από τον Δημήτρη Δημητρίου που το εχει πράξει, οι Αβέρωφ Νεεοφύτου, Χάρης Γεωργιάδης αλλά και η Αννίτα Δημητρίου.