Κόμματα

Τέλος η συνάντηση Αβέρωφ - Χριστοδουλίδη

Σε δηλώσεις προέβη με το τέλος της συνάντησης ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες ο Νίκος Χριστοδουλίδης πήγε στις 6:15 στα γραφεία του ΔΗΣΥ στην Πινδάρου και συνομίλησε με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και στελέχη του κόμματος για την προοπτική συνεργασίας στον β' γύρο.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ.Χριστοδουλίδη, πρέβη σε δηλώσεις, λέγοντας πως στη συνάντηση έγινε κυρίως μεταφορά θέσεων και απόψεων του ιδίου προς τον κ. Νεοφύτου όπως περίπου συνοψίζονται στην ανακοίνωση «γέφυρα» προς τον ΔΗΣΥ που κοινοποίησε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Σημείωσε επίσης πως δεν έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση ενώ τόνισε πως την απόφαση του Συναγερμού θα την λάβουν αύριο τα συλλογικά όργανα όπως εξάλλου είναι γνωστό.

Σε ερώτηση αν έχει μιλήσει με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε πως είχε συνομιλία μαζί του αλλά όχι για τα ζητήματα που αφορούν τον Συναγερμό και ειδικότερα την υποστήριξη της Πινδάρου προς την υποψηφιότητά του.

Τέλος ο κ. Χριστοδουλίδης απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι ακόμα Συναγερμικός είπε πως, δεν απαρνήθηκε ποτέ τις πολιτικές του καταβολές και αυτό είναι κάτι που δεν έκρυψε ποτέ καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.