Κόμματα

Πρότεινε συμμετοχή σε Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη - Η απάντηση για την ηγεσία ΔΗΣΥ

Για την απόφαση να στηρίξει Χριστοδουλίδη μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο Νίκος Τορναρίτης - Η πρότασή του για συμμετοχή σε κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην κρατική τηλεόραση ο κ. Τορναρίτης αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του κατά την σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Προεδρικό μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του α' γύρου. Εκεί όπως είπε, πρότεινε ευρεία συμμετοχή σε κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Υπουργοί σε καίρια Υπουργεία όπως το Οικονομικών, το Εξωτερικών, το Εσωτερικών, να τύχουν αποδοχής.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως ο ίδιος διευκρίνησε στη σύσκεψη ότι δεν τον ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο κάποιο Υπουργείο, ούτε η προεδρία του κόμματος.

Προηγουμένως, σε ερώτηση που του έγινε στο Πρωτοσέλιδο του Σίγμα εάν θα διεκδικήσει κάποια θέση στην ηγεσία του κόμματος στο εκλογικό συνέδριο, απάντησε ότι «εγώ δεν έχω σκεφτεί να διεκδικήσω την όποια θέση. Είμαι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, είχα εκλεγεί πριν ένα χρόνο. Οι εκλογές είναι για τον πρόεδρο, τον αναπληρωτή πρόεδρο και τους τρεις αντιπροέδρους».  

Σχετικά με την απόφασή του να στηρίξει Νίκο Χριστοδουλίδη στον β' γύρο, είπε στο Πρωτοσέλιδο του Σίγμα πως είναι καθαρά προσωπική απόφαση και ότι δεν σημαίνει πως απρρίπτει την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη.

Μιλώντας τέλος, για την σχέση που έχει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, είπε πως αυτή είναι «κυρίως πολιτική, όπως σε μια οικογένεια υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, έτσι και στον ΔΗΣΥ».  

ΠΗΓΗ: Sigmalive.com / Simerinionline