Επιχειρείν

«Προμηθέας» - Τελετή βράβευσης εθελοντών/χορηγών

Σε μία σεμνή τελετή βράβευσης, του Συνδέσμου Ασθενών Ήπατος και Φίλων Κύπρου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», τιμήθηκαν πολίτες και οργανισμοί που με τις προσπάθειες και τις ενέργειες τους στηρίζουν τον Σύνδεσμο των ασθενών.

Σε μία σεμνή τελετή βράβευσης, του Συνδέσμου Ασθενών Ήπατος και Φίλων Κύπρου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», τιμήθηκαν πολίτες και οργανισμοί που με τις προσπάθειες και τις ενέργειες τους στηρίζουν τον Σύνδεσμο των ασθενών.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» κ. Γιαννούλα Κουλλά παρουσίασε το πολυσχιδές έργο του Συνδέσμου,  μίλησε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον «Προμηθέα» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συνδέσμου Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) και άλλα οργανωμένα σύνολα ασθενών, για την δημιουργία μιας Ηπατολογικής κλινικής όπου θα μπορούν να  στεγαστούν αυτοί οι ασθενείς.

336251864_541392214745059_4035949874310352671_n.jpeg

Ποιοι παρέλαβαν βραβεία

Στην διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι:

O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, υπέρμαχος της δωρεάς οργάνων όντας και ο ίδιος δωρητής οργάνων.

Ο τέως Υπουργός Υγείας, κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας για την προσφορά του στα δρώμενα των ασθενών

Το ίδρυμα «Χριστίνας Α. Αποστόλου» για την στήριξη που παρέχει στον Σύνδεσμο «ΠΡΟΜΗΘΕΑ». Tο βραβείο το παρέλαβε ο βουλευτής κύριος Ανδρέας Αποστόλου και υιός της Χριστίνας Αποστόλου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας, για την πολύχρονη στήριξη. Το βραβείο το παρέλαβε ο κ. Λευτέρης Κόκκινος αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Ο Σύνδεσμος Αγελαδοτρόφων Αθηένου για την βοήθεια που παρέχει στον Σύνδεσμο.  Το βραβείο εκ μέρους του Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων το παρέλαβε ο κύριος Γιώργος Πάρπας.

Την φιλάνθρωπο και υποστηρικτή του Συνδέσμου κ. Ζήνα Μήλιου.

Την δημιουργό του ψυχο-υποστηρικτου Προγράμματος για τους μεταμοσχευμένους το «ΕΙΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ» κλινική ψυχολόγο κυρία Ιωάννα Παυλικκά.

Την εθελόντρια κυρία Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τον κ. Χρίστο Νικολάου, Διευθύνον Σύμβουλο του Όμιλου εταιριών «X. Nicolaou Group», RE/MAX Cyprus.  

Τον κ. Λύσανδρο Ιωάννου, Διευθύνον Σύμβουλο, του Όμιλου εταιριών «PHC».

Λίγα λόγια για τον Σύνδεσμο

Ο Σύνδεσμος Ασθενών Ήπατος και Φίλων Κύπρου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός που έχει ως επίκεντρο τη βοήθεια και στήριξη ασθενών με ηπατικές διαταραχές.