Επιχειρείν

Χρίστος Μιχαηλίδης: «Cyprus Quality Leader 2022»

Ένα εξαιρετικά βαρυσήμαντο βραβείο που αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον επιχειρηματικό κόσμο, το «Cyprus Quality Leader of the year 2022», αναμένεται να λάβει αύριο σε ειδική τελετή στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Διευθύνοντας Σύμβουλος του ομίλου της Cypronetwork, Χρίστος Μιχαηλίδης.

Ένα εξαιρετικά βαρυσήμαντο βραβείο που αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον επιχειρηματικό κόσμο, το «Cyprus Quality Leader of the year 2022», αναμένεται να λάβει αύριο σε ειδική τελετή στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Διευθύνοντας Σύμβουλος του ομίλου της Cypronetwork, Χρίστος Μιχαηλίδης.

Ο κύριος Μιχαηλίδης θα παραλάβει το βραβείο για την ανάδειξη του ως νικητής του σχετικού διαγωνισμού, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας αύριο Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 η ώρα 17:00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ στην Λευκωσία.

Κορυφαίο γεγονός

Η τελετή βράβευσης του διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader» αποτελεί το κορυφαίο γεγονός Ποιότητας στη χώρα μας. Η επιτροπή του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας επέλεξε στο πρόσωπο του Χρίστου Μιχαηλίδη, τον Ηγέτη που συστηματικά και διαχρονικά έχει αποδείξει ότι άντεξε στα καλέσματα της «Κίρκης» και ανέδειξε εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για τον Ηγέτη Ποιότητας.

Η ποιότητα ορίζεται, μεταξύ άλλων από τα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά ενός Ηγέτη όπως ακεραιότητα, εμπιστοσύνη, κουλτούρα, στρατηγική εστίαση, επικοινωνία, μέντορας, υποκινητής, κοινωνική υπευθυνότητα, ενθουσιασμός, συναισθηματική σταθερότητα.

Ο κ. Μιχαηλίδης είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα των Ερευνών Αγοράς στην Κύπρο ενώ έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως σύμβουλος/μελετητής σε πλήθος επιχειρήσεων και οργανισμών στην Κύπρο, Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατέχει εξειδίκευση και, παράλληλα, εκτενή εμπειρία και ενασχόληση στις έρευνες αγοράς/ κοινής γνώμης, στα εργασιακά και κοινωνικά θέματα, μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση έργων (35 χρόνια), στον Στρατηγικό Σχεδιασμό, ανάπτυξη υπηρεσιών και επικοινωνίας και στον σχεδιασμό Συστημάτων Ποιότητας. Η δραστηριοποίηση του Ομίλου της Cypronetwork απευθύνεται σε κάθε τομέα, συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του λιανικού εμπορίου, της βιομηχανίας, των ασφαλιστικών εταιρειών, του κατασκευαστικού και τουριστικού τομέα κ.λπ.

Με ιδιαίτερα αξιόλογο βιογραφικό…

Όντας οραματιστής, δραστήριος και αποτελεσματικός επιχειρηματίας, ο κ. Μιχαηλίδης, μεταξύ άλλων διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων και Ερευνών Αγοράς Κύπρου (ΣΕΔΕΑΚ), Αντιπρόεδρος του Κυπρό-Ελλαδικού επιχειρηματικού Συνδέσμου και Γ. Γ. του Συνδέσμου Διεθνών Επιχειρήσεων. Είναι διαπιστευμένος Σύμβουλος Διεύθυνσης και Επίτιμο μέλος του CIM και του CIBA, μέλος του Δ.Σ. της ΑΛΚ και του ΕΒΕΛ.

Δήλωση Χρίστου Μιχαηλίδη

Ερωτηθείς ο Χρίστος Μιχαηλίδης ανέφερε ότι τον τιμά ιδιαίτερα η διάκριση από το Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας ως «Quality Leader του 2022».

Όπως είπε: «η ποιότητα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και στο επιχειρείν. Θα μπορούσαμε να οραματιστούμε μια Κύπρο μπροστάρη σε θέματα Ποιότητας. Ένας Ποιοτικός και Ασφαλής προορισμός».

Για την ιστορία

Ο διαγωνισμός «Cyprus Quality Leader» διοργανώθηκε φέτος για 11η συνεχή χρονιά από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας με την ιδιότητα του Μέλους και Εθνικού Αντιπροσώπου στην Κύπρο του EOQ. Το βραβείο του νικητή απονέμεται σε ανώτερο στέλεχος επιχείρησης/οργανισμού που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα. Η αξιολόγηση και η επιλογή του νικητή διεξάγεται σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, (μέλος της OΕΒ), είναι ο Εθνικός Αντιπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) στην Κύπρο.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο διαγωνισμός «Cyprus Quality Leader 2022», αποτελεί πλέον θεσμό και το κορυφαίο γεγονός για την Ποιότητα στη χώρα μας, και εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού «European Quality Leader».

Το Βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, προωθώντας, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα. Ο νικητής/νικήτρια του Διαγωνισμού εκπροσωπεί την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «European Quality Leader» που διοργανώνει ο EOQ.