Κόμματα

ΔΗΣΥ: Δεν αναλαμβάνει Εκτελεστική Διευθύντρια η Πηλείδου – Τι απαντά η Αννίτα

Η Νατάσα Πηλείδου δεν θα αναλάβει τελικά χρέη Εκτελεστικής Διευθύντριας του Δημοκρατικού Συναγερμού, όπως ανακηνώθηκε επισήμως από την Πινδάρου στις 2 Μαΐου.

Η Νατάσα Πηλείδου δεν θα αναλάβει τελικά χρέη Εκτελεστικής Διευθύντριας του Δημοκρατικού Συναγερμού, όπως ανακηνώθηκε επισήμως από την Πινδάρου στις 2 Μαΐου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», η κ. Πειλήδου υποστηρίζει πως η θέση της Εκτελεστικής Διευθύντριας είναι άνευ πολιτικής χροιάς, είναι διεκπεραιωτική και τεχνοκρατική και υπάρχουν άλλα στελέχη του κόμματος που μπορούν να αναλάβουν το ρόλο αυτό.

Στην παρούσα φάση η πρώην Υπουργός Ενέργειας, ανέφερε πως προσανατολίζεται στον ιδιοτικό τομέα και δεν φαίνεται να διεκδικεί –άμεσα τουλάχιστον- κάποιο πολιτικό πόστο.

Εξάλλου όπως δήλωσε, η συμβολή της τους τελευταίους μήνες στην προεκλογική εκστρατεία αλλά και στην μετεκλογική προσπάθεια για αναδιοργάνωση του κόμματος, έχει ολοκληρωθεί.

Αννίτα: «Είναι πολιτικό κεφάλαιο που θα αξιοποιηθεί»

Σε σχετικές δηλώσεις της σήμερα η Πρόεδρος του κόμματος Αννίτα Δημητρίου ανέφερε πως οι σχέσεις της ιδίας αλλά και όλης της ηγεσίας του ΔΗΣΥ με την Νατάσα Πηλείδου, είναι άριστες.

Το γεγονός ότι τελικά δεν θα αναλάβει χρέη Εκτελεστικής Διευθύντριας, δεν συνιστά παραίτηση σύμφωνα με την Αννίτα Δημητρίου «αφού αφιλοκερδώς μέχρι τώρα ήταν εκεί και συμβούλευε τον ΔΗΣΥ. Η κ.Πηλείδου είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο που θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης. Κάνουμε τις σκέψεις μας και συναποφασίζουμε πώς θα αξιοποιηθεί καλύτερα από τον ΔΗΣΥ».