Ειδήσεις

Απόπειρα φόνου-Πρωταράς Βρέθηκε κοκαΐνη στον ύποπτο - Υπο 7ήμερη κράτηση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου έγινε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου η διαδικασία προσωποκράτησης του άνδρα 38 ετών, κατοίκου Λευκωσίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κατά την οποία ο ύποπτος φέρεται να μαχαίρωσε άντρα 41 ετών στην οικία του, στον Πρωταρά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου έγινε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου η διαδικασία προσωποκράτησης του άνδρα 38 ετών, κατοίκου Λευκωσίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κατά την οποία ο ύποπτος φέρεται να μαχαίρωσε άντρα 41 ετών στην οικία του, στον Πρωταρά. Ο 38χρονος φέρει ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και εισήχθη χθες στο χειρουργείο. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου προχώρησε την Παρασκευή στην έκδοση διατάγματος κράτησης του 38χρονου για περίοδο 7 ημερών.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφορά επιθετικού οργάνου, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β δηλαδή κοκαΐνης και κάνναβης.

Γύρω στις 7.45 το πρωί της Πέμπτης λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων Αμμοχώστου για τραυματισμένο άτομο 41 ετών στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά. Ταυτόχρονα γύρω στις 8.15 χθες το πρωί λήφθηκε πληροφορία ότι σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στον Πρωταρά υπήρχε άντρας, 38 ετών ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας ο 38χρονος άνδρας άρχισε να τρέχει διαμέσου του χώρου του ξενοδοχείου, στη συνέχεια εξήλθε στην αυλή του ξενοδοχείου και ακολούθησε μια πορεία υπερπηδώντας διάφορα περιτοιχίσματα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων και να τραυματιστεί.

Τα δύο άτομα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Ο 41χρονος φέρει πολλαπλά ανοικτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Έγινε εισαγωγή του στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του διεκομίσθη διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας/Κέντρο Τραύματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά σταθερή.

Τα δυο άτομα είναι γνωστά στην Αστυνομία με την υπόθεση να διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ