Ειδήσεις

Παρατείνεται το θρίλερ με τον Τ/κ ύποπτο για σφετερισμό που συνελήφθη στην Ιταλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντός της εβδομάδας φαίνεται να δρομολογούνται και επιτόπιοι έλεγχοι στα γραφεία του Τουρκοκύπριου δικηγόρου Berk Gokhan στην Λευκωσία

Παρατείνεται το θρίλερ με τον Τουρκοκύπριο ύποπτο για σφετερισμό, ο οποίος συνελήφθη στην Ιταλία και εκκρεμεί η έκδοση του στην Κύπρο.

Η ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο της Ιταλίας βρίσκεται σε εξέλιξη και η απόφαση για έκδοσή του δεν έχει ληφθεί καθώς η υπεράσπισή του ήγειρε νομικά και διαδικαστικά ζητήματα.

Στον τουρκοκυπριακό Τύπο εκφράζονται, πάντως, ανησυχίες ότι πιθανή έκδοση του Ακάν Κιουρσατ θα δημιουργήσει νομικό προηγούμενο.

Στο μικροσκόπιο η εταιρεία Ιnnoinspira

Την ίδια ώρα, ο ΠΔΣ ξεψαχνίζει την εταιρία Ιnnoinspira με γραφεία στα κατεχόμενα και τις ελεύθερες περιοχές, διευθυντής της οποίας είναι ο Τουρκοκύπριος Δικηγόρος Berk Gokhan και Γραμματέας ο Ρίκκος Μαππουρίδης.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου δήλωσε ότι έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με τον τ/κ δικηγόρο. Ο Μιχάλης Βορκάς, ξεκαθαρίζει ότι κανείς δεν μπορεί να προσφέρει και να διαφημίζει νομικές υπηρεσίες χωρίς να είναι αδειοδοτημένος από τον ΠΔΣ.