Έγκλημα

ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΑΤΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ - Η διαβρωμένη Αστυνομία και οι Αρχές που... παρακολουθούν με τα χέρια ψηλά

Η Αστυνομία πιάστηκε για άλλη μια φορά στον ύπνο τα τελευταία 24ωρα και μετατράπηκε σε θεατή ξεκαθαρίσματος λογαριασμών σε ένα πόλεμο πλέον που εξελίσσεται μεταξύ φατριών της κυπριακής και της συριακής μαφίας που ερίζουν για τον έλεγχο των ναρκωτικών.

Όπως πληροφορίες αναφέρουν η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη διότι σπάζουν οι κανόνες των εκτελέσεων που άφηναν εκτός σκηνικού τα γυναικόπεδα. Δηλαδή οι απόπειρες και οι δολοφονίες διενεργούνταν χωρίς να είναι παιδιά ή γυναίκες μεταξύ των στόχων. Στην τελευταία απόπειρα δολοφονίας αυτός ο άτυπος κανόνας του υποκόσμου καταργήθηκε γι αυτό και όπως πληροφορούμαστε οι αρχές κινούνται προς Σύρους μεριές, αφού το θύμα είχε προ καιρού ανοικτούς λογαριασμούς μαζί τους. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο λόγω της διάβρωσης που επικρατεί εντός του αστυνομικού σώματος και ένεκα του ότι το έγκλημα κατά μεγάλο βαθμό κατευθύνεται από τις κεντρικές φυλακές.

Οι Αρχές δείχνουν ατονία και τις πλείστες των περιπτώσεων αφήνουν την κατάσταση να τρέχει παρακολουθώντας απλώς το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των ανθρώπων του υποκόσμου, πλην όμως ο πολίτης αισθάνεται όλο και μεγαλύτερη ανασφάλεια διότι ανά πάσα στιγμή πλέον μπορεί να περιληφθεί στις παράπλευρες απώλειες.

Είναι γνωστό ότι στα πλείστα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης πληρώνουν προστασία είτε στην κυπριακή είτε στην συριακή μαφία. Αυτή η προστασία συνοδεύετε από την διοχέτευση ναρκωτικών και άλλων προϊόντων που πωλεί η μαφία στους ιδιοκτήτες στο πλαίσιο του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Ενώ οι Αρχές γνωρίζουν… παρακολουθούν και η ανασφάλεια αυξάνεται για την Κύπρο να μετατρέπεται όπως λέει ο απλός πολίτης σε Τέξας.

Διαβάστε ακόμα: Απόπειρα φόνου: Έφυγε για το εξωτερικό χωρίς να δώσει κατάθεση ο 49χρονος