Αναλύσεις

Εντείνει τις πιέσεις στις αστυνομικές Αρχές ο Γενικός Εισαγγελέας (Βίντεο)

Ο Γιώργος Σαββίδης διατηρεί "στα κόκκινα" την πίεση προς την Αστυνομία για εξιχνίαση των βομβιστικών επιθέσεων εναντίον λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας στην Πάφο και αναμένει αποτελέσματα.

Αμείωτη διατηρεί την πίεση προς τις Αστυνομικές Αρχές ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης.

Επανέλαβε στους ίδιους τόνους την απαίτηση του για άμεση εξιχνίαση των βομβιστικών επιθέσεων εναντίον των δημόσιων κατήγορων στην Πάφο.

Ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου καθώς και τον Υπ. Δικαιοσύνης Μάριο Χαρτσιώτη ώστε να ενημερώνεται για την πορεία των ερευνών.

Και ενώ η κατάσταση με το οργανωμένο έγκλημα, έχει φτάσει στο ζενίθ, και η εγκληματικότητα έχει ανοίξει τα πλοκάμια της και έχει εισχωρήσει στην κοινωνία και σε θέσεις κλειδιά, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης δείχνει το δρόμο στις αρχές για την σύλληψη των μεγάλων ψαριών του υπόκοσμου.

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε και για την ευθύνη που κουβαλά η καρέκλα του Υπουργείου.

Ο κ. Κόσιης μίλησε και για την Κόπρο του Αυγεία, που δεν είναι άλλη από τις Κεντρικές Φυλακές.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός να ενορχηστρώνονται οι εγκληματικές ενέργειες πίσω από τα τείχη των φυλακών, ενώ έθιξε και το θέμα της διαφθοράς των δεσμοφυλάκων τονίζοντας ότι, θα πρέπει να περνούν κι αυτοί από έλεγχο.