Έγκλημα

ΡΕΖΙΛΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ΣΤΟ «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ» - Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ο φερόμενος ως δράστης

Ο πολυδιαφημιζόμενος φερόμενος ως δράστης... δεν ήταν καν στο γήπεδο

Ρεζίλι όπως φαίνεται έχει γίνει η Αστυνομία με τη σύλληψη 22χρονου οπαδού του ΑΠΟΕΛ για τη ρίψη κροτίδας στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Σαλαμίνας.

Παρά τις πολυδιαφημισμένες εξαγγελίες της Αστυνομίας ότι είχε εντοπίσει τον φερόμενο ως δράστη, τον οποίο μάλιστα είχε συλλάβει τελικώς… απέτυχε παταγωδώς. Όχι μόνο κατηγορίες δεν κατάφερε να του προσάψει αλλά ο νεαρός παρουσιάστηκε να έχει και άλλοθι δηλαδή να ισχυριστεί ότι δεν ήταν καν στο γήπεδο.

Τελικώς ποια ήταν η μαρτυρία της Αστυνομίας για τη σύλληψη; Πώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης χωρίς το απαιτούμενο μαρτυρικό υλικό; Ήταν τελικά στο γήπεδο ή δεν ήταν ο συλληφθείς και αργότερα αφεθείς ελεύθερος χωρίς να του προσαχθεί καμία κατηγορία; Από που τελικά ρίφθηκε η κροτίδα και από ποιόν εάν δεν ερρίφθη από τον συλληφθέντα οπαδό του ΑΠΟΕΛ; Η Αστυνομία διέρρεε ότι πριν από τη σύλληψη είχε μελετήσει τα κλειστά κυκλώματα του σταδίου ενώ ακολούθως έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία του... Πώς τελικά οδηγηθήκαμε σε μια κολωτούμπα ολκής;

Το ζήτημα αυτό εκ των πραγμάτων θα δημιουργήσει προβλήματα και επί του θέματος της αθλητικής δικαιοσύνης διότι δεν υπάρχει επί του παρόντος τεκμήριο που να συνδέει τη ρίψη της κροτίδας μαζί με συγκεκριμένο οπαδό του ΑΠΟΕΛ. Όπως η Αστυνομία αποφάνθη εδώ και έξι ημέρες.

Διαβάστε ακόμα: Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ο 22χρονος για την κροτίδα στο «Αμμόχωστος»

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιευθεί και είχε συνδεθεί με τη ρίψη κροτίδας εδώ

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας. Συγκεκριμένα ο στιούαρτ του γηπέδου, ο οποίος φαίνεται να βλέπει τη στιγμή της ρίψης της κροτίδας. Άξιον απορίας είναι και το γιατί δεν κατάθεσε, εάν όντως είδε τον 22χρονο να ρίχνει την κροτίδα. Ή αν κατάθεσε εάν αναγνώρισε τον συλληφθέντα ή όχι. Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά η Αστυνομία ανέφερε πως υπήρχε σχετική μαρτυρία που συνέδεε την ρίψη της κροτίδας με οπαδό του ΑΠΟΕΛ.