Κυπριακό

Οργή Τούρκων από παραδοχή μιας Τ/κ: «Δεν ζούμε στην E.E λόγω της κατοχής» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη μιας Τουρκοκύπριας η οποία δήλωσε πως η ίδια νοιώθει Κύπρια και Ευρωπαία αλλά οι Τ/κ «Δεν ζούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της κατοχής στα βόρεια του νησιού».

Ακολουθούν μερικά από τα σχόλια Τούρκων

«Αν δεν είχε επέμβει η Τουρκία στη Βόρεια Κύπρο, (οι Ε/κ) θα πήγαιναν από χωριό σε χωριό σφαγιάζοντας Τούρκους. Αφήστε τους να κυνηγήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα σας δουν ποτέ σαν δικούς τους, δεν το καταλάβατε αυτό».

«Αν δεν ερχόμασταν εκεί, θα σε έκοβαν στη μέση, θα έβαζαν τα μέρη σου σε δόρατα και έκαναν παρέλαση στους δρόμους της Ευρώπης».

«Για τη συνέχιση της τουρκικής παρουσίας στην Κύπρο θα πρέπει να ενθαρρύνεται συστηματικά εκεί η μετανάστευση πατριωτών Τούρκων. Να είστε σίγουροι ότι σε 2 γενιές τα εγγόνια τους θα αρχίσουν να λιθοβολούν Τούρκους στρατιώτες».

«Αν δεν ήταν Τουρκία, παιδιά, γέροι και γυναίκες θα βιάζονταν και θα σφαγιάζονταν. Μπορείτε ακόμη και να πιείτε το νερό που πίνετε χάρη στην Τουρκία. Δεν μπορείς να είσαι τόσο αχάριστη».

«Ένας φίλος μου, που έκανε τη στρατιωτική του θητεία στην Κύπρο, μου είπε ότι τον έφτυσαν πολλές φορές όσο ήταν σε άδεια. Πόσο γρήγορα ξέχασαν τι έκαναν οι Έλληνες και έγιναν εχθροί του ίδιου του έθνους τους;»

165b7645e6ecd9.jpeg