Κόμματα

Πύρρειος νίκη Αννίτας και εμφύλιος στον ΔΗΣΥ - Αντεπίθεση Αβέρωφ και... "έκαναν σημαιοφόρους τους αποστάτες" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΠΛΑΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ

Έκλεισε επιτυχώς ένα μέτωπο η Αννίτα Δημητρίου με τον Κωστάκη Κωνσταντίνου να λαμβάνει το χρίσμα του ΔΗΣΥ για την περιφέρεια της Πάφου.

 Η επιλογή Κωνσταντίνου, ωστόσο, πυροδότησε νέο κύκλο αντιδράσεων στην Πινδάρου, με υποστηρικτές και μη της απόφασης, ν' ανταλλάζουν πυρά.  

--//--

 

Έλαβε το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για την θέση του περιφερειάρχη στην Πάφο ο Κωστάκης Κωνσταντίνου και η Αννίτα Δημητρίου φαίνεται να κατάφερε επιτυχώς να κλείσει ένα από τα μέτωπα που παρέμεναν μέχρι τώρα ανοιχτά.        

Μπορεί η Πρόεδρος του κόμματος να κατέγραψε μια νίκη ωστόσο, οι φουρτούνες στον Δημοκρατικό Συναγερμό καλά κρατούν με τον Ευθύμιο Δίπλαρο να καλεί τον Κρις Τριανταφυλλίδη εάν δεν συμφωνεί με την κομματική γραμμή να παραιτηθεί.    

 

========  

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ

 Αν η παραίτηση του είναι στη διάθεση μας, καλό θα ήταν να την αποστείλει και γραπτώς για να τη μελετήσουμε.  Αν ήταν εκεί ο κ.  Τριανταφυλλίδης θα μπορούσε να μιλήσει.

Δεν είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος ο κ.Τριανταφυλλίδης.  Ήρθε πριν από λίγα χρόνια στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Ιστορικό στέλεχος είναι ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο Ιωάννης Κασουλίδης, ο Ισίδωρος Μακρίδης.

========

 

Η δήλωση Δίπλαρου ήρθε ως απάντηση σε προηγούμενη τοποθέτηση του νομικού Κρις Τριανταφυλλίδη, ο οποίος

επανέφερε τα περί αποστασίας και διάσπασης στον ΔΗΣΥ αφήνοντας αιχμές κατά του τέως προέδρου της Δημοκρατίας.  

 

=======  

ΚΡΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ...    

Ψες στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗ.ΣΥ αποκαλύφθηκε η κινητήριος δύναμη πίσω από την αποστασία και την επακόλουθη διάσπαση που οδήγησε στο εκλογικό αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών του Φεβρουαρίου του 2023.

Δυστυχώς όμως, όπως έγινε και τον Φεβρουάριο, ο ΔΗ.ΣΥ θα είναι ο μεγάλος χαμένος.

 Εσύ καλά τώρα …..προς τα μπουζούκια τραβάς!!  

=======

 

  Ανακοίνωση με σαφής αποδέκτες εξέδωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου προδίδοντας ταυτόχρονα τα στρατόπεδα που σχηματίζονται εντός του κόμματος.

====  

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ (;)  

 

"...στο κόμμα μας, κατ’ επίκληση της ενότητας, βάζουν σημαιοφόρους εκείνους που τορπίλισαν την ενότητα και υπονόμευσαν την παράταξη".  

Πηγή: X  

=======

 

   Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια του χθεσινού πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ, ο Νίκος Αναστασιάδης μίλησε για την ανάγκη ενότητας της παράταξη, στηρίζοντας ουσιαστικά τη θέση της ηγεσίας για θετική ψήφο προς την υποψηφιότητα Κωστάκη Κωνσταντίνου.  

Όλο το ρεπορτάζ εδώ