Πολιτισμός

"Αποτυπώματα"

Ένα Σόου Ταλέντων από το Τμήμα Καλλιτεχνικών Σπουδών του Senior School

Το Τμήμα Καλλιτεχνικών Σπουδών του Senior School, με υπερηφάνεια παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο ετήσιο σόου ταλέντων με τίτλο “Αποτυπώματα". Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Το ετήσιο σόου Ταλέντων είναι μια αγαπημένη παράδοση στο Senior School από την ίδρυσή του, παρέχοντας μια πλατφόρμα για τους νεαρούς καλλιτέχνες, μαθητές του Σχολείου, να επιδείξουν τις εξαιρετικές τους ικανότητες. Φέτος υπόσχεται να μην αποτελέσει εξαίρεση, με μια πληθώρα μουσικών, θεατρικών και χορευτικών εκτελέσεων. Τα "Αποτυπώματα" θα αποτελέσουν έναν δείκτη της αφοσίωσης και του πάθους των ταλαντούχων μαθητών μας, αναδεικνύοντας τον καλλιτεχνικό τους ταξίδι και τα σημαντικά σημάδια που αφήνουν πίσω τους.

Το κοινό μπορεί να περιμένει μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με εκπληκτικές εκτελέσεις από συγκινητικές μουσικές ερμηνείες μέχρι συναρπαστικές θεατρικές ερμηνείες και εντυπωσιακά χορευτικά προγράμματα. Τα "Αποτυπώματα" υπόσχονται ένα εκλεκτικό μείγμα ψυχαγωγίας για όλους.

Ελάτε να γιορτάσουμε το εξαιρετικό ταλέντο εντός της κοινότητας του Senior School στα "Αποτυπώματα". Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή για το κοινό, και τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω διαδικτύου από το ticketbox.com.cy, προς €10 το ένα.