Κόμματα

Εμφύλιου... συνέχεια, σε στρατόπεδα ο ΔΗΣΥ - Στην αντεπίθεση η Αννίτα, πυροβολεί Αβέρωφ και δείχνει τις προθέσεις της (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΝΙΤΑ: "ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ 'Η ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ"

Βγήκε μπροστά δυναμικά η Αννίτα Δημητρίου και εμφανώς ενοχλημένη από τη συνέχιση του εμφυλίου που πλήττει το κόμμα από τις Προεδρικές. Η Πρόεδρος του Κόμματος  στέκεται πλέον ξεκάθαρα εναντίον του Αβέρωφ Νεοφύτου και την ίδια ώρα φαίνεται να υψώνει ασπίδα προστασίας στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και η Αννίτα Δημητρίου μπροστά σε μια νέα έξαρση του εμφυλίου με τον οποίο βρίσκεται αντιμέτωπος ο ΔΗΣΥ, πυροβολεί και αυτή με την σειρά της, βάζοντας στο στόχαστρο όσους εδώ και καιρό προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις.  

=========

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ

«Δεν νομίζω να είναι ο Κώστας που άναψε φωτιές, είναι κάποιοι που προσπαθούν να ανάψουν φωτιές εδώ και καιρό δυστυχώς.

Κάποιοι που επιλέγουν αντί να σταθούν δίπλα σε αυτή την νέα προσπάθεια του Κόμματος και της Ηγεσίες, επιλέγουν να στέκουν απέναντι και να δημοσιοποιούν την άποψή τους χωρίς καν να μας την λένε και να την συζητήσουν.

======

Η Αννίτα Δημητρίου ύψωσε μάλιστα ασπίδα προστασίας στον Νίκο Αναστασιάδη, αφήνοντας αιχμές τόσο κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά και όσων επιμένουν να επαναφέρουν τα περί αποστασίας.

======

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ

Στο Πολιτικό Γραφείο μίλησαν όλοι, τρεις ώρες συζήτηση, και τελευταίος ο κ. Αναστασιάδης.

Και δέχθηκε τα πυρά από αυτούς που δεν ήρθαν καν στο Πολιτικό Γραφείο να ακούσουν όλα τα στελέχη, η πλειοψηφία των οποίων ήταν υπέρ της ενότητας και της στήριξης του κ. Κωστάκη και δικαίωμά τους.

======

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ άφησε επίσης αιχμές ότι, οι προηγούμενες ηγεσίες του κόμματος υπέσκαπταν τον δημοκρατικό χαρακτήρα λήψης αποφάσεων στο κόμμα.

=======

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ

Το κόμμα δεν είναι της Αννίτας, ούτε του Αναστασιάδη, ούτε του Αβέρωφ.

Το κόμμα ανήκει στον κόσμο του. Είναι η πρώτη φορά που λειτουργούμε τόσο δημοκρατικά.

Τι ποιο δημοκρατικό από το να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία; Δεν επέβαλα την οποιαδήποτε άποψη, σεβάστηκα και τους άκουσα όλους.

========

Καρφιά έριξε και ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Ευθύμιος Δίπλαρος σε τηλεοπτική του παρέμβαση στον «Άλφα», αφήνοντας να νοηθεί ότι εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου προχωρούσε με διαγραφές των αποστατών στις Προεδρικές εκλογές, τότε ενδεχομένως να μην υπήρχαν αυτά τα ζητήματα σήμερα.