Επιχειρείν

Ο Theo Μάλλα στην ομάδα της Purpose Communications

Το εξειδικευμένο γραφείο επικοινωνίας Purpose Communications, καλωσορίζει τον Theo Μάλλα στην ομάδα στελεχών του, ως Business Development & PR Director. Διαθέτοντας εκτενή εμπειρία στον κλάδο της επικοινωνίας, με πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα εντός και εκτός Κύπρου σε διάφορους τομείς όπως οι αερομεταφορές, η μόδα, και οι ΜΚΟ, ο Theo Μάλλας αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα της Purpose Communications, που θα συμβάλει στο στρατηγικό πλάνο επέκτασης της εταιρείας.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Purpose Communications, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Theo στην ομάδα μας. Η διεθνής του προοπτική και ικανότητα στην ανάπτυξη 360 επικοινωνιακών στρατηγικών σε διαφορετικούς κλάδους θα ενισχύσουν την εξέλιξη των υπηρεσιών και του πελατολογίου μας. Παράλληλα, θα συμβάλει στην κατεύθυνση της Purpose Communications για περαιτέρω επέκταση της συμβουλευτικής προς τους πελάτες της στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και των ESG standards.»

Από την πλευρά του, ο Theo Μάλλας σχολίασε: «Το θεωρώ προνόμιο να είμαι πλέον μέρος της Purpose Communications. Ανυπομονώ να εφαρμόσω την εμπειρία μου για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, που από το ξεκίνημά της έχει δείξει ξεκάθαρα τη δυναμική της στον κλάδο της επικοινωνίας τόσο εγχώρια, όσο και στο εξωτερικό, μέσω των στρατηγικών συνεργασιών που έχει αναπτύξει. Παράλληλα, χαίρομαι που είμαι μέλος μιας ομάδας που μοιράζεται τον ίδιο ζήλο για καινοτομία, στρατηγική σκέψη και άρτιο αποτέλεσμα, προς όφελος των πελατών και της κοινωνίας.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Purpose Communications και τις υπηρεσίες που προσφέρει, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.purpose-pr.com.