Ελλάδα

Ένα ανθελληνικο ψήφισμα της ευρωβουλής για το… βόθρο!!

Πρόσφατα το Ευρωκοινοβούλιο έβγαλε ένα ψήφισμα (άνευ, ευτυχώς, εκτελεστικού αποτελέσματος) εναντίον της Ελλάδας. Ένα ρυπαρογράφημα που καλεί τη χώρα να… «βρει το δρόμο του κράτους δικαίου»!!!

Το ψήφισμα αυτό ήταν προϊόν ανθελληνικής ενέργειας/πρότασης της ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο, στην οποία πρωταγωνίστησε σπιθαμιαίος κομπλεξικός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μισεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, «εχθρεύεται» τη χώρα που τον γέννησε, τον πολιτισμό της, το δημοκρατικό πολίτευμα, την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ διαχώρισαν τη θέση τους και δεν συνέπραξαν σε αυτή την ατιμία κατά της Ελλάδος (σε αντίθεση με τους ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ…γνωστή η σχέση Αρβανίτη-Νιαζί).

Όταν διαβάσει ένας αυτό το ψήφισμα πραγματικά τού έρχονται εμετικές τάσεις, αλλά και συνειρμοί… Brexit. Διερωτάσαι, τελικά είχαν δίκαιο οι Βρετανοί που ξέφυγαν από αυτή την κυψέλη, που κυριαρχείται από ακριβόμισθους κηφήνες;

Το ψήφισμα, λοιπόν, μεταξύ άλλων, εκφράζει ανησυχίες επειδή πολιτικοί κινούν αγωγή κατά δημοσιογράφων και παίρνουν στα δικαστήρια αυτούς που τους βρίζουν, τους συκοφαντούν, όσους χυδαιολογούν εναντίον της οικογένειάς τους, της συζύγου, των παιδιών τους, αυτούς που πλάθουν ψευδείς ιστορίες για να πλήξουν κακόβουλα, ύπουλα, άνανδρα έναν πολιτικό. Το ψήφισμα θέλει τους δημοσιογράφους ασύδοτους να διασύρουν οικογένειες, παιδιά πολιτικών, να ελεεινολογούν για τα πάντα και οι πολιτικοί να μένουν απροστάτευτοι!!!

Αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι κηφήνες κατηγορούν την Ελλάδα ότι δεν έχει… πολυφωνία στα ΜΜΕ, κατηγορούν την Αστυνομία ότι δεν αφήνει ελεύθερους τους αριστεριστές τραμπούκους να καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, να δέρνουν πολίτες, καθηγητές, να καίνε και να σκοτώνουν αστυνομικούς, να τρομοκρατούν την κοινωνία και διά της βίας και του φασισμού τους να επιβάλλουν την άποψή τους στην συντριπτική πλειοψηφία.

Υποδεικνύει το ρυπαρο-ψήφισμα πώς να εκλέγονται οι ανώτατοι δικαστές της χώρας. Κατηγορεί την Ελλάδα ότι εμποδίζει την εισβολή λαθρομεταναστών στο έδαφός της. Απαιτεί οι ακτιβιστές των ΜΚΟ, που συνεργάζονται με διακινητές μεταναστών/εμπόρους ανθρώπων, να μην … εμποδίζονται στη… δουλειά τους. Εκφράζουν οι ευρωβουλευτές ανησυχία για διακρίσεις, δήθεν, σε βάρος των ομοφυλοφίλων και υψώνουν φωνή προστασίας σε τραμπούκους Ρομά…

Το ψήφισμα επιχειρεί παρεμβάσεις στη λειτουργία του κράτους, των μυστικών υπηρεσιών, των θεσμών και του κοινοβουλίου. Κοινός παρονομαστής των παρεμβάσεων αυτών είναι στην ουσία η αμφισβήτηση της δημοκρατίας διά της κατάλυσης των δημοκρατικών θεσμών, του κράτους δικαίου. Πραγματικά, φρίττει ένας όταν διαβάσει ολόκληρο το κείμενο του ψηφίσματος.

Για την ιστορία, όμως, αξίζει να αναφέρουμε τα ονοματάκια των ευρωβουλευτών με ελληνικό διαβατήριο, οι οποίοι ψήφισαν αυτό το αίσχος κατά της δημοκρατίας και της Ελλάδας: Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ), Πέτρος Κόκκαλης (Πράσινοι), Γιώργος Κύρτσος (Renew) και Αλέξης Γεωργούλης (πρώην ΠΑΣΟΚ). Από την Κύπρο, εναντίον της Ελλάδας ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ (Γιώργος Γεωργίου και ο Τ/κ Νιαζί) και ο Δημήτρης Παπαδάκης (σοσιαλιστής, αποβληθείς από την ΕΔΕΚ).

Ο λαός στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όταν τον Ιούνιο θα γίνουν ευρωεκλογές, ας έχει κατά νου αυτούς που συνέπραξαν με τους ανθέλληνες και προσπάθησαν να αμαυρώσουν το όνομα της Ελλάδας και το δημοκρατικό της πολίτευμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απόλυτα δικαιολογημένοι θα είναι όσοι Κύπριοι ψηφοφόροι ΔΕΝ προσέλθουν στις κάλπες τον προσεχή Ιούνιο για να ψηφίσουν στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Λόγοι αξιοπρέπειας και μόνο ίσως επιβάλλουν στο κάθε εκλογέα να μη συμπράξει με την ψήφο του σ’ αυτό το τερατούργημα, όπως το διαμόρφωσε σε νόμο η Κυπριακή Βουλή. Το οποίο προβλέπει εκλογή 20 ακριβοπληρωμένων δημάρχων, 93 αργόσχολων αντιδημάρχων, εκατοντάδων αχρείαστων συμβούλων και 5 περιττών «περιφερειαρχών», όλοι με παχυλούς μισθούς.

*Το σημερινό κύριο άρθρο της ομογενειακής Ελευθερίας Λονδίνου με υπογραφή ΗΡΑ