Κόμματα

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για το Δήμο Αμμοχώστου ο Λίνος Παπαγιάννης

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμμοχώστου εξήγγειλε και επίσημα, από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης.

Σημείωσε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που το πράττει, καθώς ήταν ξανά υποψήφιος δήμαρχος μετά τον θάνατο του Αλέξη Γαλανού.

Η εξαγγελία της υποψηφιότητάς του περιστρέφεται γύρω από τέσσερις άξονες με τον ίδιο να δηλώνει πώς αφετηρία αποτελεί η πάγια και διαχρονική θέση του ΕΛΑΜ για επιστροφή της κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της.

Αναφέρθηκε εκτενώς στο γεγονός ότι η πόλη της Αμμοχώστου αποτελεί το επίκεντρο του Κυπριακού προβλήματος ενώ ρητή αναφορά έγινε στη λεηλασία που βιώνει καθημερινά η πόλη από τον κατακτητή, ενώ προσέθεσε με νόημα ότι «ο κατακτητής έχει βρει αρκετούς… συμμάχους στις ελεύθερες περιοχές». Καταληκτικά και απευθύνοντας επί της ουσίας κάλεσμα στους Αμμοχωστιανούς υπογράμμισε ότι θα πρέπει τόσο ο Δήμος Αμμοχώστου όσο και ολόκληρη η πολιτεία να θυμηθεί ότι οι δημότες Αμμοχώστου είναι διασκορπισμένοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και… ξεχασμένοι από την πατρίδα.