Ειδήσεις

Σύσκεψη στα κατεχόμενα για «πλαστά πτυχία»

Ο πρόεδρος του «συμβουλίου» είπε ότι μετά την «αστυνομική έρευνα», θα διενεργήσει χωρίς καθυστέρηση έλεγχο σχετικά με τους ισχυρισμούς στο εμπλεκόμενο «πανεπιστήμιο»

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο «υπουργείο παιδείας» στα κατεχόμενα για τις καταγγελίες σε ό,τι αφορά το θέμα με τα «πλαστά πτυχία».

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με δήλωση του «συμβουλίου σχεδιασμού, εποπτείας, διαπίστευσης και συντονισμού της ανώτατης εκπαίδευσης», στη συνάντηση συμμετείχαν ο «υπουργός παιδείας» Nazim Cavusoglu, ο «επικεφαλής» της «αστυνομίας» Kasim Kuni, ο «πρόεδρος» του «συμβουλίου σχεδιασμού», καθηγητής Turgay Avci και το μέλος του «συμβουλίου» καθηγητής Zafer Agdelen.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη σύσκεψη αξιολογήθηκε το πρόσφατο ζήτημα με τα πλαστά πτυχία και λήφθηκαν πληροφορίες από τον «επικεφαλής» της «αστυνομίας» σχετικά με την έρευνα για το θέμα. Παράλληλα ανταλλάχθηκαν απόψεις για το τι πρέπει να γίνει, λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία και τη σημασία του θέματος.

Ο πρόεδρος του «συμβουλίου» είπε ότι μετά την «αστυνομική έρευνα», θα διενεργήσει χωρίς καθυστέρηση έλεγχο σχετικά με τους ισχυρισμούς στο εμπλεκόμενο «πανεπιστήμιο» και σύμφωνα με τα ευρήματα που θα προκύψουν θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα «χωρίς δισταγμό» στο πλαίσιο των «νόμων και κανονισμών».

ΚΥΠΕ