Διεθνή

«Είναι νεκρός»: Πατέρας ομολογεί στη σύζυγό του ότι δολοφόνησε τον γιο τους μέσα από το θυροτηλέφωνο

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση της μητέρας

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει την ομολογία ενός πατέρα πως πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του μετά από καυγά. Ο άνδρας διηγήθηκε τα γεγονότα μέσα από την κάμερα του θυροτηλεφώνου, στη σύζυγό του.

Τον σκότωσε μετά από καυγά

Στο βίντεο φαίνεται ο 52χρονος Ντέιβιντ Κοντρέρας, από την Φλόριντα, ο οποίος λέει στη μητέρα πως ο 22χρονος γιος τους είναι νεκρός. «Δεν αναπνέει. Είναι νεκρός», ακούγεται να λέει.

«Ο καβγάς στον δρόμο για το σπίτι ήταν αφόρητος» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση της γυναίκας η οποία είναι πολύ ήρεμη και του λέει μάλιστα «Δεν φταις εσύ. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε στον αδερφό μου», ενώ δεν είναι ξεκάθαρο γιατί όλη η συζήτηση έγινε στο θυροτηλέφωνο.

Ομολόγησε και συνελήφθη

Ο Κοντρέρας τηλεφώνησε στην αστυνομία λίγο αργότερα και ομολόγησε το έγκλημα.

Όπως αναφέρει η New York Post, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον Έρικ μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Ο νεαρός είχε γυρίσει σπίτι από το Πανεπιστήμιο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την οικογένεια και είναι άγνωστο τι συνέβη και οδηγήθηκαν τα πράγματα σε τέτοια τραγική κατάληξη.

Ο 52χρονος που συνελήφθη και εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου, όπου δήλωσε αθώος στην κατηγορία για φόνο β' βαθμού.

Ο ίδιος κρατείται χωρίς εγγύηση μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο, η οποία θα γίνει στις 11 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ Έθνος