Έγκλημα

Γκανγκστερική επίθεση στη Λεμεσό από κουκουλοφόρους με όπλα - Έδεσαν και έκλεψαν 30 Ρώσους (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκανγκστερική ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 9:30 όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε ιδιωτικό χώρο κρατώντας πιστόλι και κοντόκαννα κυνηγετικά.

165e031bd22631.jpeg

Οι δράστες έριξαν πυροβολισμούς για να εκφοβίσουν τους Ρώσους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια τους έδεσαν με πλαστικές χειροπέδες.

Οι κουκουλοφόροι έκλεψαν πορτοφόλια, κινητά, κλειδιά και ρολόγια. Η συνολική περιουσία που κλάπηκε υπολογίζεται σε 20.000 ευρώ.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια το ΡΙΚ στη Λεμεσό, κάποιοι από τους θαμώνες του υποστατικού αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο ένας ένοπλος να κτυπήσει με το όπλο του ένα πρόσωπο ο οποίος υπέστη κάταγμα μύτης. Δεύτερο πρόσωπο φέρει θλαστικά τραύματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύονται.

77246a6912250d04cece8ad6bf1a7811.jpeg

Στο σημείο βρίσκεται η Υπηρεσία εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου αλλά και μέλη του ΤΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο εντοπίστηκε μια τσάντα με κλοπιμαία.

Ο χώρος όπου έγινε η ληστεία είναι περιφραγμένος με αυτόματη καγκελόπορτα. Πρόκειται για ερημική περιοχή ενώ στα 300 μέτρα βρίσκεται μια κατοικία.

Τονίζεται ότι οι δράστες μίλησαν στα ρωσικά, ενώ νεότερες πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι εντός του υποστατικού βρίσκονταν και Κύπριοι.