Ειδήσεις

ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ: Κινητά σε "κοιλιές" φορτηγών και ναρκωτικά σε μπάλες ποδοσφαίρου - Κυβερνήσεις και κόμματα.... ξέχασαν να ποινικοποιήσουν κατοχή κινητών από κρατούμενους (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του ΣΙΓΜΑ το Τμήμα Φυλακών - Οι μεθόδοι, οι αστοχίες και οι παραλείψεις που οδηγούν στο χάος που επικρατεί

Σε επιβεβαίωση των χθεσινών συγκλονιστικών αποκαλύψεων του Σίγμα για τη διακίνηση κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών στις Κεντρικές Φυλακές, προχώρησε η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών.

Εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει, τόσο ότι δεσμοφύλακες εντόπισαν κινητά τηλέφωνα κρυμμένα κάτω από το σασί φορτηγού, όσο και την εισαγωγή ναρκωτικών στις Φυλακές με μπάλες ποδοσφαίρου, τις οποίες σούταραν από τον χώρο στάθμευσης.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του προέδρου του Αστυνομικού Κλάδου Ισότητα στο Σίγμα ότι δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα η κατοχή κινητού τηλεφώνου από κρατούμενους, αλλά μόνο η διακίνηση τους.

Με τον Νίκο Λοϊζίδη να κακίζει τη στάση βουλευτών και κομμάτων, επειδή δεν αλλάζουν έναν νόμο που από τη μια ευνοεί τους κρατούμενους και από την άλλη κρατά δεμένα τα χέρια της Αστυνομίας.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί: