Διεθνή

Αποθανάτισαν την Κέιτ Μίντλετον να ψωνίζει το Σάββατο με τον Γουίλιαμ

Το πρώτο βίντεο που δείχνει την Κέιτ Μίντλετον μετά από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε προ δύο μηνών δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας η εφημερίδα Sun στην ιστοσελίδα της.

Η ερασιτεχνική λήψη με κινητό τηλέφωνο έχει γίνει από τον 40χρονο Νέλσον Σίλβα μέσα από αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης του Windsor Farm Shop, όπου νωρίτερα η Sun είχε αποκαλύψει επικαλούμενη άλλους πελάτες πως το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας είχε πάει για ψώνια το Σάββατο.

Στο σύντομο βίντεο η πριγκίπισσα της Ουαλίας περπατά χαμογελαστή και με ταχύ βήμα στο πλευρό του πρίγκιπα της Ουαλίας Γουίλιαμ στο χώρο του πάρκινγκ με τον καθένα τους να κρατά από μία σακούλα με ψώνια. Κατευθύνθηκαν πεζή προς την έξοδο του χώρου του καταστήματος που πουλά φρέσκα προϊόντα από το βασιλικό και αλλά αγροκτήματα του Ουίνδσορ.

Το σπίτι της οικογένειας της Κέιτ και του Γουίλιαμ απέχει μόλις περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το κατάστημα.

Ο Σίλβα είπε πως ψώνιζε μπριζόλες όταν είδε το πριγκιπικό ζεύγος στα ράφια με τα ψωμιά και στη συνέχεια ξανά στο πάρκινγκ όπου αποφάσισε να τους απαθανατίσει.

Σχολίασε ότι ήταν προφανής η «χημεία» μεταξύ τους και ότι φαίνονταν «σούπερ χαλαροί», χωρίς να δίνουν την αίσθηση ότι κρύβονται.

Η Sun γράφει πως επέλεξε να δημοσιεύσει τη Δευτέρα τόσο τις μαρτυρίες των άλλων πελατών, που έκαναν λόγο για μία «χαρούμενη, χαλαρή και υγιή» Κέιτ, όσο και το βίντεο, ώστε να βάλει τέλος σε αυτό που πηγή του Παλατιού έχει αποκαλέσει «τρέλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», με την ακατάσχετη εικοτολογία.

ΚΥΠΕ