Κόμματα

Δίπλαρος για Πελεκάνο: Δεν μπορεί να προβεί σε τέτοια ενέργεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις φήμες για συμπερίληψη του Μάριου Πελεκάνου στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις ευρωεκλογές, σχολίασε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Αρχικά ανέφερε ότι όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποτελούν φήμες και πληροφορίες. «Θα ήταν αδόκιμο να σχολιάσουμε φήμες. Θα ήταν πολύ πιο σωστό να ερωτηθεί ο Μάριος Πελεκάνος και το ΕΛΑΜ».

Τόνισε ότι ο ΔΗΣΗ δεν έχει οποιαδήποτε ενημέρωση. «Εμείς δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τον στόχο μας ο οποίος είναι να παραμείνει το κόμμα πρωταγωνιστική δύναμη. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του. Εμείς πορευόμαστε με ένα ψηφοδέλτιο που έχει καταξιωμένες προσωπικότητες και εκτιμούμε ότι μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της παράταξης και να παραμείνει ο ΔΗΣΥ πρώτη πολιτική δύναμη».

Ακόμη ανέφερε ότι ο κόσμος της παράταξης δεν θα θέλει να δει το κόμμα στη δεύτερη θέση.

Συνεχίζοντας, ανέφερε «καλούμε τον Μάριο Πελεκάνο προτού πράξει οτιδήποτε θα πρέπει να σκεφτεί όλες εκείνες τις χιλιάδες των μελών του ΔΗΣΥ που τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν σε Α’ Αντιπρόεδρο της παράταξης».

Πρόσθεσε ότι ο Μάριος Πελεκάνος λαμβάνει τα μηνύματα από τον Συναγερμικό κόσμο ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. «Εκτιμώ ότι ο Μάριος θα αναλογιστεί την δική του ευθύνη για την νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί και δεν θα κάνει κάποια ενέργεια που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στα απλά μέλη της παράταξης».

Υπογράμμισε ότι το καταστατικό της παράταξης προνοεί διαγραφή σε περίπτωση που ο οποιοσδήποτε κατέβει υποψήφιος με άλλο σχηματισμό εκτός της παράταξης. «Ο κόσμος του ΔΗΣΥ μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε, δεν θα ήθελε να δει τέτοια ενέργεια. Ο αγαπητός Μάριος δεν μπορεί να προβεί σε τέτοια ενέργεια».

Καταληκτικά, ανέφερε ότι τους χωρίζουν πάρα πολλά με το ΕΛΑΜ.