Ειδήσεις

Την ενίσχυση της συνεργασίας με Κύπρο τόνισε ο Πρωθυπουργός του Μπαχρέιν

Τη σημασία της ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μεταξύ του Βασιλείου του Μπαχρέιν και της Κυπριακής Δημοκρατίας για την επίτευξη κοινών στόχων και συμφερόντων τόνισε ο Πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα, διάδοχος και Πρωθυπουργός του Μπαχρέιν.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων του Μπαχρέιν, ο πρίγκιπας διάδοχος και Πρωθυπουργός δέχθηκε αυτή την εβδομάδα στο Παλάτι Ρίφα τον νέο Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, Δρ Ανδρέα Ηλιάδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μεταξύ του Βασιλείου του Μπαχρέιν και της Κυπριακής Δημοκρατίας για την επίτευξη κοινών στόχων και συμφερόντων. Ο Πρίγκιπας Διάδοχος και Πρωθυπουργός καλωσόρισε τον Πρέσβη στο Βασίλειο του Μπαχρέιν και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα διπλωματικά του καθήκοντα, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι εξετάστηκαν οι τελευταίες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Κύπριος Πρέσβης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δέσμευση του Πρωθυπουργού στην ανάπτυξη διμερών σχέσεων και ευχήθηκε στο Μπαχρέιν περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη.

ΚΥΠΕ