Ειδήσεις

Σύλληψη 27χρονου για υπόθεση κλοπής 100 περίπου κιλών χαλκού

Άντρας ηλικίας 27 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής 100 κιλών χαλκού, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 28 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενός άνδρα ηλικίας 27 ετών, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του».

Αύριο ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία για την κλοπή χαλκού έγινε την περασμένη Παρασκευή 1η Μαρτίου, από άνδρα ηλικίας 46 ετών, ο οποίος διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ωρών 10.00 – 10.15 το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε χωράφι που διατηρεί ο 46χρονος, δίπλα από το υποστατικό του και έκλεψε από αυτό ποσότητα χαλκού βάρους 100 περίπου κιλών περίπου.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα ο χαλκός ήταν περίσσευμα από τα κλιματιστικά που τοποθετούσε και οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα βίντεο παρακολούθησης του υποστατικού.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη την Τετάρτη 6 Μαρτίου άνδρας ηλικίας 31 ετών, ο οποίος τελεί υπό τετραήμερη κράτηση δυνάμει διατάγματος που εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ