Πολιτισμός

«ΑνθίΖΩ»

Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ρόδακας Δημιουργία και Πολιτισμός γιορτάζει την άνοιξη με την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ανθίζω» της Δέσποινας Κατσώχη Ογκολόγου/Ακτινοθεραπευτή & Προέδρου της ΑΚΟΣ. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18.00 στην Rodax Art Gallery.

Στα έργα της έκθεσης φωτογραφίας πρωταγωνιστεί η φύση στις τέσσερεις εποχές του χρόνου και μας καλεί να συνειδητοποιήσουμε ότι για ν’ ανθίσουμε πρέπει να ζούμε σε αρμονία με τη φύση.

«Ανθίζω» και ο τίτλος του ομότιτλου λευκώματος που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη. Στην έκθεση και στο λεύκωμα «ΑνθίΖω» η Πρόεδρος της ΑΚΟΣ Δρ Δέσποινα Κατσώχη, συνδυάζει την επιστημονική της ιδιότητα με την καλλιτεχνική της ματιά ως φωτογράφου. Μας θυμίζει ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση με όλες μας τις αισθήσεις και παρόντες με επίγνωση. Το «ΑνθίΖω» αποτελεί επιστέγασμα της επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς της μέσα από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΑΚΟΣ, η οποία αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης για να διασφαλίσουμε πολλά και ποιοτικά χρόνια ζωής ενώ παράλληλα στηρίζει μέσα από δράσεις τους αποθεραπευμένους από τον καρκίνο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των φωτογραφιων θα διατεθούν υπέρ του Μελάθρου Αγάπης Φιλόπτωχου Αδελφότητας Αγίων Ομολογητών στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης της γυναικείας οργάνωσης «Θυγατέρες της Πηνελόπης» της ΑΧΕΠΑ Κύπρου, τμήμα «Αμαζόνες της Κύπρου».

Η έκθεση θα διαρκέσει στη Rodax Art Gallery έως τις 30 Απριλίου (Κατσώνη 8, 1082, Άγιοι Ομολογητές), με ημέρες και ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή (15.00-18.00) και Σάββατο & Κυριακή (11.00- 13.00)