Επιχειρείν

Πραγματοποιήθηκε ο Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ 2023-24

Με το μήνυμα A goal for inclusivity και τη συνέργεια του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου

Στιγμές χαράς και πανηγυρισμών στους φιλάθλους, χάρισε το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων, στον τελικό κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στον τελικό, αγωνίστηκαν οι ομάδες Κούρης Ερήμης και Σπάρτακος Κιτίου, με τον Σπάρτακο Κιτίου να σηκώνει το κύπελλο Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ κερδίζοντας 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο τελικός και αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε με τη συνέργεια του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου και το μήνυμα ‘A Goal for Inclusivity’, στέλνοντας το σημαντικό μήνυμα της συμπερίληψης. Έτσι παιδιά με αυτισμό μαζί με τους γονείς τους, συνόδεψαν στο γήπεδο τις ομάδες του τελικού, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα. Ακόμα κατά τη διάρκεια του ημίχρονου τα παιδιά μπήκαν στον γήπεδο και έπαιξαν μπάλα μαζί με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Η Coca-Cola έχει ταυτίσει το όνομά της με το κυπριακό ποδόσφαιρο, αποτελώντας το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό και διαθέτοντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει να επιδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Γι’ αυτό και έχει ταυτιστεί με τα μεγάλα ντέρμπι και τις ανεπανάληπτες στιγμές, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.