Εκλογές 2024

Τσελεστίνα: Με έπιασε κατάθλιψη μετά τις προεδρικές- Θα καταργήσω μονόδρομους

Για τη νέα της μάχη για τη δημαρχία του Δήμου Στροβόλου μίλησε στο Πρωτοσέλιδο η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια του κόμματος «Ακροαριστερή αντίσταση – κομμουνισμός» ανέφερε ότι «θέλουμε να τρομάξουμε, είμαστε δυνατοί. Χρειαζόμαστε μέλη για να μην μας δείχνουν ότι θέλουν στις δημοσκοπήσεις».

Αποκάλυψε ότι οι προεδρικές εκλογές που συμμετείχε ήταν «σοκαριστικές», ενώ με το πέρας τους «έπαθε κατάθλιψη». Επανέλαβε ότι έλαβε «575 ψήφους από ολόκληρη την Κύπρο».

Εξήγησε ότι άνοιξε το κόμμα της για όλες τις εκλογές, αλλά δεν θα συμμετέχει στις βουλευτικές, επειδή έχει το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Σε ερώτηση τι θέλει να αλλάξει εάν εκλεγεί δήμαρχος Στροβόλου, απάντησε ότι στόχος είναι να βελτιοποιήσει τα πάρκα και να διορθώσει κάποιες ζημιές που γίνονται στα σχολεία.

Αποκάλυψε ότι είναι απογοητευμένη από τον ΔΗΣΥ, γι αυτό άνοιξε το κόμμα. Πάντως, εμφανίστηκε ανοικτή στις συνεργασίες με οποιοδήποτε κόμμα.

Μάλιστα, σκέφτηκε να βάλει υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές, αλλά αποφάσισε ότι «η πατρίδα με χρειάζεται, οι Τούρκοι μας πήραν και άλλα εδάφη. Είμαι στην πατρίδα για να βοηθήσω».

Πρόσθεσε ότι χρειαζόμαστε μετρό ή τραμ στον Στρόβολο και εξέφρασε την πρόθεσή της να αφαιρέσει τους μονόδρομους.

Τέλος, σημείωσε ότι «είναι των άκρων», ενώ προανήγγειλε εκπλήξεις στο πρόγραμμά της.