Ειδήσεις

Σε 30 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική στη Λευκωσία λόγω έντονων βροχών

Σε 30 συνολικά κλήσεις που αφορούν την Επαρχία Λευκωσίας λόγω της έντονης βροχόπτωσης που αναπτύχθηκε στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στην Πλατφόρμα «Χ», ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, αναφέρει ότι οι κλήσεις αφορούν αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους χώρους  και υποστατικά, ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων από  δημόσιους δρόμους ως επίσης και ρυμουλκήσεις οχημάτων από πλημμυρισμένους δρόμους με επιβαίνοντες.

«Εργάζονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνολικά 5 συνεργεία από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας, 1 συνεργείο από την Πολιτική Άμυνα, 2 συνεργεία από το οργανωμένο εθελοντικό σύνολο Support Cy», σημειώνει.

Εξάλλου, σύμφωνα με ανάρτηση της στον επίσημο της λογαριασμό στην Πλατφόρμα «Χ», η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι στην επαρχία Λευκωσίας, στην περιοχή Ιδαλίου, έχει δοθεί στην κυκλοφορία, η γέφυρα στην οδό Νέας Λήδρας.

Σημειώνει, επίσης, ότι στην κυκλοφορία έχει δοθεί και η οδός Ερυθρού Σταυρού στον Στρόβολο, η οποία λόγω συσσώρευσης νερού, είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΚΥΠΕ