Υγεία

Συνέδριο «Αυτοδιαχείριση Ρευματικών Παθήσεων - Συναπόφαση Ιατρού-Ασθενή»

Από τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης Ρευματικών και Μυοσκελετικών Παθήσεων (13-19 Μαΐου), διοργανώνει ένα πρωτοποριακό συνέδριο με θέμα «Αυτοδιαχείριση Ρευματικών Παθήσεων - Συναπόφαση Ιατρού-Ασθενή».

Το συνέδριο έχει στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής και της αυτοδιαχείρισης των ασθενών στη φροντίδα της υγείας τους, καθώς και την ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής τους στις αποφάσεις που επηρεάζουν την πορεία της θεραπείας τους.

Ημερομηνίες & Ώρες:

17 Μαΐου 2024: 17:30 - 20:00

18 Μαΐου 2024: 09:00 - 16:20

Τοποθεσία:

Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής, Λευκωσία (Παλαιός Δρόμος Λευκωσίας-Λεμεσού, Αρ. 215/6, 2029 Αγλαντζιά)

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του \Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Δαμιανού.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://rheumatism.org.cy ή επικοινωνήστε στο 22 428285.

Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές μέχρι τις 15 Μαΐου και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε όλους για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να συμβάλλουμε στην καλύτερη διαχείριση των ρευματικών παθήσεων!

Διαχρονικός Χορηγός:Universal Life

Χάλκινοι Χορηγοί: ΟΠΑΠ Κύπρου, Pfizer, &Πολυκλινική Υγεία

Υποστηρικτές: Genesis Pharma, Roche, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Love island travel, Scientronics, Phil Andreou, Cleopatra City Centre Hotel, Παγκύπριος Σύλλογος Εγγεγραμμένων Ποδολόγων, ΠΕΟ, ΟΣΑΚ, ΟΕΒ, Παγκύπριος Σύλλογος Εργοθεραπευτών, Επιστημονική Ρευματολογική Εταιρεία Κύπρου, Παγκύπριος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, EUPATI Cyprus, Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου, Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, ΠΑΣΥΔΥ.