Επιχειρείν

Η τελειότητα στη vodka ακούει στο όνομα Belvedere 10

Το νέο δημιούργημα τoυ οίκου Belvedere, η βότκα πολυτελείας Belvedere 10, λανσαρίστηκε στην Κύπρο από την PPD Global, μέλος του ομίλου Φώτος Φωτιάδης, που για να την καλωσορίσει και επισημά, οργάνωσε ένα μοναδικό privé party για εκλεκτούς προσκεκλημένους

Η Belvedere 10 είναι η βότκα που δημιουργήθηκε για να κατακτήσει μια νέα γενιά που απαιτεί μόνο το καλύτερο, με τον αριθμό 10 να αποτελεί το ορόσημο της συναρπαστικής εκδοχής της. Αποτίει φόρο τιμής στον τρόπο παρασκευής της μάρκας Belvedere από το 1910 και για τη δημιουργία της μελετήθηκαν τα πάντα σχολαστικά. Η αναζήτηση της τελειότητας οδήγησε τους ειδικούς αποσταγματοποιούς της Belvedere να ορίσουν με ακρίβεια τα καλύτερα συστατικά, τις συνθήκες και τη διαδικασία παραγωγής: τη σίκαλη, το αγρόκτημα, το έδαφος, τη συγκομιδή.

Η σπάνια βότκα είναι το αποτέλεσμα της μοναδικής συγκομιδής της βιολογικής σίκαλης Dankowskie Diamond Rye, η οποία για την παραγωγή της χρειάζεται να αποσταχθεί 4 φορές και ακολούθως να ‘ξεκουραστεί’ για 10 μήνες πριν από την εμφιάλωση, έτσι ώστε να παντρέψει την ασυναγώνιστη γεύση και να αναδείξει τη βελούδινη αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο.

Στην εντυπωσιακή παραθαλάσσια villa, με τον αριθμό 10, του ξενοδοχείου Parklane Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό, στις 10 Μαΐου 2024, οι καλεσμένοι της PPD Global Κύπρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Belvedere 10 σε μία μοναδική εμπειρία, υπό τους ήχους του DJ Balzar, ο οποίος έφτασε ειδικά για τον σκοπό αυτό στην Κύπρο. Επίσης, καθώς στις βασικές προτεραιότητες της μάρκας Belvedere είναι η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν προς το Parklane με τα πολυτελή αυτοκίνητα Range Rover του Ομίλου Πηλακούτα.

Παρών στο privé party ήταν και ο Head of Trade Development and Experiences Europe του οίκου Belvedere, Vincenzo Sibilia, ο οποίος μύησε τους καλεσμένους στον κόσμο της υφής και της απαλότητας της βότκας που διακρίνεται για τις νότες καρύδας, βανίλιας, πλούσιου κακάου και λεμονιού, σε συνδυασμό με το χαβιάρι που κρυβόταν στον πάγο στο μπάνιο της σουίτας.

Η Belvedere 10, είναι κλεισμένη σε ένα εντυπωσιακό μπουκάλι δέκα επιπέδων σχεδίασης, έτσι ώστε να αποδοθούν τα σχήματα διαμαντιών που παραπέμπουν στην υψηλή ποιότητα της ποικιλίας σίκαλης Dankowskie Diamond από την οποία δημιουργείται.

Διανέμεται αποκλειστικά από την εταιρία PPD Global, μέλος του ομίλου Φώτος Φωτιάδης.