Ειδήσεις

Υπό τετραήμερη κράτηση 23χρονος για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 23χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, με θύμα την Ελένη Σταυρινίδου, ηλικίας 77 ετών, που συνέβη χθες το πρωί, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, μετά την παρουσίασή του σε Αστυνομικό Σταθμό και μαρτυρίας που προέκυψε από τις αστυνομικές εξετάσεις.

Προστίθεται ότι εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης ή απερίσκεπτης πράξης και της εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Όπως αναφέρεται, το πρωί σήμερα ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6:00 π.μ. χθες στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, στην Κοκκινοτριμιθιά, με θύμα την Ελένη Σταυρινίδου, ηλικίας 77 ετών, από την Κοκκινοτριμιθιά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 77χρονη, η οποία ήταν πεζή. Ακολούθως, ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή, χωρίς παροχή βοήθειας.

Αναφέρεται ότι η 77χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Τροχαία Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις, καταλήγει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

ΚΥΠΕ