Επιχειρείν

Εκστρατεία Αγάπης για Παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία

Από την ΕΚΟ Κύπρου

Για ένατη συνεχή χρονιά, την εβδομάδα από 27 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου, η ΕΚΟ Κύπρου διοργανώνει εκστρατεία αγάπης για την ενίσχυση του Ιδρύματος «Ελπίδα», με στόχο να στηρίξει τα παιδιά που αντιμετωπίζουν καρκίνο και λευχαιμία και μαζί με τις οικογένειές τους δίνουν τη δική τους μάχη για αποθεραπεία. Οι άνθρωποι της εταιρείας στα πρατήρια της ΕΚΟ γίνονται οι πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας, που αποσκοπεί στη συγκέντρωση χρημάτων μέσω της πώλησης καυσίμων.

Συγκεκριμένα, η ΕΚΟ αλλά και οι πρατηριούχοι θα προσφέρουν στο Ίδρυμα Ελπίδα μέρος των εσόδων τους από τις πωλήσεις, σε μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης που πλέον έχει αναδειχθεί σε θεσμό και καταδεικνύει τα ανεξάντλητα αποθέματα ανθρωπιάς και αγάπης της κυπριακής κοινωνίας. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας που θα υλοποιηθεί η εκστρατεία, οι εργαζόμενοι των πρατηρίων θα εξυπηρετούν τους καταναλωτές φορώντας φανέλες στις οποίες θα αναγράφεται το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας.

«Μέσα από τέτοιες δράσεις γινόμαστε οι ίδιοι καλύτεροι άνθρωποι, γιατί ακριβώς ιεραρχούμε την αλληλεγγύη ως μια από τις κορυφαίες αξίες της ανθρώπινης συνύπαρξης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου Γιώργος Γρηγοράς, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα για την επιτυχία που θα καταγράψει και η φετινή δράση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η Εβδομάδα Αγάπης δεν είναι άλλη μια ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά ένας θεσμός που αγκαλιάζεται κάθε φορά από όλο και περισσότερους ανθρώπους, κάτι που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Δίνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και με στοχευμένες πρωτοβουλίες θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας και, ιδιαίτερα, των μικρών μαχητών της ζωής που το έχουν περισσότερο ανάγκη».

Οι προσπάθειες της ΕΚΟ για ενίσχυση του Ιδρύματος «Ελπίδα», στον αγώνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου και της λευχαιμίας, δεν σταματούν με τη συγκεκριμένη εκστρατεία. Η EKO Energy, εταιρεία του Ομίλου ΗΕLLENiQ ENERGY που δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, προχώρησε και στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στους ξενώνες του ιδρύματος, για την κάλυψη των ενεργειακών του αναγκών. Η εξέλιξη αυτή, συμβάλλει αποτελεσματικά στη δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους και στη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Ιδρύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.eko.com.cy